En lång flygresa

Igår kväll skjutsade Ankis föräldrar oss till tågstationen i Malmö. Därifrån tog vi tåget till Kastrup. Vid halv elva lyfte planet till Singapore.

Efter 10 timmar landade vi i Bangkok där vi hade ungefär en timma på flygplatsen. Sen flög vi vidare (med samma plan) till Singapore. Det tog ca 2 timmar ytterligare.

Utanför fanns shuttle-taxis som tog 7 singapore dollars per person in till stan. 7 singapore dollar blir ca 42 kr. Vi checkade in på YMCA Singapore där vi kommer bo de närmaste två nätterna. Vi bor på femte våningen (på nionde våningen finns poolen).

Ikväll har vi promenerat på Orchard Road som är affärsgatan och som vi bor på. Det är fint med mycket julbelysning, julpynt osv. Det är varmt med hög luftfuktighet här. Långbyxor och en tröja är för varmt.

Efter att ha gått och strosat lite har vi letat upp en ”food-court” (typ saluhall med en massa matstånd). Vi beställde varsin kycklingrätt och varsin cola.

Nu har vi kommit in på världens mest högljudda internetcafe. De flesta spelar nämligen dataspel och ljudnivån är enorm. En timme har vi på oss, vi ska försöka fixa till lite med hemsidan, uppdatera dagboken och maila lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *