Inspiration to exploration

Header Jan Thiel, Curacao - reseskildring

Jan Thiel

Söder om Willemstad ligger ett område med fina resorts och hotell utmed kusten. Nere vid Jan Thiel strand ligger såväl en pool som ser ut som en strand, men även en liten naturlig strand. Stranden är öppen för allmänheten men kostar att besöka för dem som inte bor på Papagayo. Culinary Beach erbjuder tre trevliga serveringar i området vid stranden och tillsammans med Papagayo.

Området har tagit sitt namn från den första Holländska familjen som bosatte sig här och bedrev saltutvinning här.

Reseskildringar Jan Thiel

Header - Willemstad, Curacao

Vackra blå Curaçao & Bonaire

Resa till Curaçao med dagar vid underbara stränder, rundresa och besök i UNESCO staden Willemstad samt utflykt till Bonair vid Sorobon Beach och rundresa

Fler städer i Curaçao

Header - Willemstad, Curacao

Willemstad

Huvudstaden i Curaçao delas av vatten vid Sint Anna bukten. Den gamla stadskärnan med de färgglada husen är en UNESCO World Heritage site

Läs mer »

Liknande Resmål

Topbild - gamla stan i Havanna, Kuba

Havanna

Rustika vackra miljöer, kolonialbyggnader, fina amerikanska bilar från 50-talet, inramat av palmer och till ett soundtrack av rumba och salsa.

Read More »
Top - Crystal Clear Ocean View, Turks & Caicos

Providenciales

De flesta turister som besöker Turks & Caicos besöker ön Providenciales, där de flesta hotell och resorter finns. Det är också på Providenciales som den långa vita Grace Bay Beach ligger längs norra kusten.

Read More »
Top - Saint-Luce, Martinique

Sainte-Luce

På södra kusten av Martinique ligger den lilla fiskebyn Sainte-Luce. Kusten kan skryta med mängder små stränder, bland annat Anse Gros raisins, och det är enkelt att spendera dagar längs dessa.

Read More »