Prague Czech Republic

Prag

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Promenera längst Karlsbron eller ta en öl på någon av stadens mysiga ölstugor. Prag har mycket att erbjuda och är en underbar stad för en week-end resa!

Ta sig till Parg

Flyg

Ruzyne International Airport

Airport Code: PRG
Telefon information om avgångar och ankomster: – 420 220 113 314, + 420 220 113 321
» www.prg.aero

Till och från flygplatsen

Taxi

Precis vid ankomsthallen står taxibilar.

Buss

Buss nummer 119 kör från flygplatsen till Dejvická metrostation var 10:e minut mellan 04.30 och 23.30 och tar cirka 25 minuter. Köp biljett (CZK 12,-) från tidningskiosker eller de gula maskinerna vid busshållplatsen. Med samma biljett (biljetten är giltig 60 minuter) kan du på Dejvická metrostation byta till metros linje A A för att komma mer centralt.

Reseskildringar Prag

Fler städer i Tjeckien

Liknande Resmål

Topbild - gamla stan i Havanna, Kuba

Havanna

Rustika vackra miljöer, kolonialbyggnader, fina amerikanska bilar från 50-talet, inramat av palmer och till ett soundtrack av rumba och salsa.

Read More »
Top - Nyårsfirande i Dublin

Dublin

Irländsk musik på en pub, det gamla biblioteket på Trinity College, shopping på Grafton, en promenad i St Stephen’s Green parken eller besök på Guinness bryggeri. Dublin har mycket att erbjuda!

Read More »
Månsken över Berlin

Berlin

Huvudstad i Tyskland och största stad både i Tyskland och EU. Det finns fortfarande mycket som skvallrar om dess uppdelning, även om det idag är turistattraktioner.

Read More »