Prague Czech Republic

Prag

Promenera längst Karlsbron eller ta en öl på någon av stadens mysiga ölstugor. Prag har mycket att erbjuda och är en underbar stad för en week-end resa!

Ta sig till Parg

Flyg

Ruzyne International Airport

Airport Code: PRG
Telefon information om avgångar och ankomster: – 420 220 113 314, + 420 220 113 321
» www.prg.aero

Till och från flygplatsen

Taxi

Precis vid ankomsthallen står taxibilar.

Buss

Buss nummer 119 kör från flygplatsen till Dejvická metrostation var 10:e minut mellan 04.30 och 23.30 och tar cirka 25 minuter. Köp biljett (CZK 12,-) från tidningskiosker eller de gula maskinerna vid busshållplatsen. Med samma biljett (biljetten är giltig 60 minuter) kan du på Dejvická metrostation byta till metros linje A A för att komma mer centralt.

Reseskildringar Prag

Fler städer i Tjeckien

Liknande Resmål

Topbild - gamla stan i Havanna, Kuba

Havanna

Rustika vackra miljöer, kolonialbyggnader, fina amerikanska bilar från 50-talet, inramat av palmer och till ett soundtrack av rumba och salsa.

Read More »
Top - Nyårsfirande i Dublin

Dublin

Irländsk musik på en pub, det gamla biblioteket på Trinity College, shopping på Grafton, en promenad i St Stephen’s Green parken eller besök på Guinness bryggeri. Dublin har mycket att erbjuda!

Read More »
Månsken över Berlin

Berlin

Huvudstad i Tyskland och största stad både i Tyskland och EU. Det finns fortfarande mycket som skvallrar om dess uppdelning, även om det idag är turistattraktioner.

Read More »