Vilu Reef Nilandhe atoll, Maldiverna

Sun Siyam Vilu Reef

Sun Aqua Vilu Reef byggdes 1998 och ligger på ön Meedhuffushi i södra Nilandhe atollen, Maldiverna. Här spenderar man dagarna på den vita stranden eller i det varma och underbar klara azurblå vattnet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sun Aqua Vilu Reef, tidigare Sun Aqua Vilu Reef och Vilu Reef Beach & Spa Resort, byggdes 1998 och ligger på ön Meedhuffushi i södra Nilandhe atollen. Resorten är rankad som 4- stjärnig.

Ön ligger cirka 145 kilometer från flygplatsen och huvudstaden. Det tar 35 minuter med pontonplan och 3 timmar med motorbåt att ta sig dit. Ön är 390 meter lång och strandsträckan 927 meter.

Ta sig till Sun Siyam Vilu Reef

Flyg

Till Vilu Reef kommer du med pontonplan. Resan från Male tar cirka 40 minuter. Väl på ön det till fots som gäller, och du kan gå barfota på de flesta ställen.

Trans Maldivian Airways

Adress: P.O. Box 2079, Male` International Airport, Republic of Maldives
Phone: +960 3348400
E-Mail: mail@tma.com.mv
» www.tropicanalv.com

Ta sig runt på Sun Siyam Vilu Reef

Framme på ön går man till fots, och du kan gå barfota på de flesta ställen. Ön tar cirka 30 minuter att promenera runt.

Säkerhet

Vilu Reef är säkert! Men självklart rekommenderar vi att låsa om boendet när man går iväg.

På kvällarna finns vakter som ser till att inga båtar lägger till vid ön, det är alltså enbart Vilu Reefs besökare som får vistas här nattetid.

Honeymoon Water villa, Vilu Reef, Nilandhe atoll

Vilu Reef Beachbungalow, Meedhuffushi Maldiverna

Reseskildringar Sun Siyam Vilu Reef

Fler städer i Maldiverna

Malé, huvudstad på Maldiverna

Malé

Huvudstaden i den lilla ö nationen är fylld med byggnader på den minimala ytan. På en ö alldeles intill landar i stort sett alla internationella flyg.

Läs mer »

Liknande Resmål

Top - Crystal Clear Ocean View, Turks & Caicos

Providenciales

De flesta turister som besöker Turks & Caicos besöker ön Providenciales, där de flesta hotell och resorter finns. Det är också på Providenciales som den långa vita Grace Bay Beach ligger längs norra kusten.

Read More »
Top - Saint-Luce, Martinique

Sainte-Luce

På södra kusten av Martinique ligger den lilla fiskebyn Sainte-Luce. Kusten kan skryta med mängder små stränder, bland annat Anse Gros raisins, och det är enkelt att spendera dagar längs dessa.

Read More »
Båt som passerar ute i havet utanför stranden till Manta Resort

Pemba

Utanför Tanzanias kust strax norr om Zanzibar ligger vackra Pemba. De få turister som besöker ön får en genuin afrikansk upplevelse med vackra stränder där man sällan behöver trängas.

Read More »