Paradiset på Meedhuffushi Island, Nilandhe atoll Maldiverna

Maldiverna - paradisöar i Indiska Oceanen

Resa till en av de mest södra atollerna, Nilandhe och ön Meedhuffushi med turkos vatten och vita stränder innan avslutande besök i huvudstaden Malé

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Malé, huvudstad på Maldiverna

Sightseeing i Malé

Det är trevligt att spendera några timmar i Malé, Maldivernas huvudstad, innan flighten hem. Flera resorts erbjuder guidade turer. Stan upplevs av oss som ganska liten. Kyrkogård med mausoleum där både kung och drottning är begravda. På vår guidade tur besökte vi en gammal kyrkogård med ett mausoleum där man

Läs mer »
Pool, Vilu Reef, Maldiverna

Hej då vackra Vilu Reef

Det var vår sista dag i Maldiverna och vi hade bara några timmar kvar på Vilu Reef. Vi hann dock med en stund i huvudstaden Male innan det var dags att sätta sig på planet och vinka hejdå till Maldiverna.

Läs mer »
Födelsedagsmiddag, Maldiverna

Grattis Lasse!

Lasse fyller år och vi befinner oss i paradiset. Dagen blir en underbar och speciell dag med firande på kvällen med bland annat maldivisk födelsedagssång och tårta.

Läs mer »
Vilu Reef Nilandhe atoll, Maldiverna

Water Villa på Vilu Reef

Att bo i en Honeymoon Water villa på Vilu Reef, i Nilandhe atoll av södra Maldiverna, är en vacker och lyxig upplevelse för livet. Med din egen privata trappa kan du gå ner i varmt azurblå vatten bland tropiska fiskar. Och med en storslagen utsikt som du inte kan få nog av.

Läs mer »
Vilu Reef Nilandhe atoll, Maldiverna

Vilu Reef Beachbungalow

En mysig Beachbungalow på Vilu Reef, på Meedhuffushi ön Nilandhe atollen i södra Maldiverna som bara är några få steg från den vackra vita sanden.

Läs mer »
Maldiverna

Maldivernas atoller från ovan

Med pontonplan från Malé med Trans Maldivian. Destinationen är en av de mest södra atoller i ögruppen, Nilandhe och ön Meedhuffushi och flygresan ger vackra vyer över ögruppen. Landning går smidigt och vi går av på en flytbrygga där en båt hämtar upp oss och tar oss till vackra Vilu Reef.

Läs mer »

Relaterade Videos

Vattenvilla på Sun Aqua Vilu Reef i Nilandhe atollen

Atoller från ovan, flygresa från Malé till Meedhuffushi

Beachbungalow på Sun Aqua Vilu Reef, Maldiverna