Inspiration to exploration

Stellenbosch

Stellenbosch

Huvudstad i Cape Winelands, kantas av fina vingårdar som lockar med vinprovning för de som besöker. För besökare är området kring Church Street lite av ett hjärta i staden och där finns flera trevliga restauranger.

Något av en huvudstad i Cape Winelands dit de med vinintresse beger sig när de besöker Sydafrika. Den lilla staden kantas av fina vingårdar på kullarna runt om, de flesta erbjuder vinprovning för de som besöker. Det är inte fullt lika många vingårdar som erbjuder boende, men då finns det flera fina hotell inne i staden. För besökare är området kring Church Street lite av ett hjärta i staden och där finns flera trevliga restauranger.

Reseskildringar Stellenbosch

Video från Stellenbosch stad

Fler städer i Sydafrika

Vi njuter av vacker natur och mäktiga landskap under alla våra turer i jakt på vilda djur, Mavela Game Lodge

Zululand

Norr om Durban i östra Sydafrika ligger några av landets bästa nationalparker för att se och uppleva levande djur på safari. Zululand är ett av

Läs mer »
Top - Pingviner Boulders Beach

Simon’s Town

I södra änden av Kaphalvön ligger Simon’s Town utmed False Bay. På Boulders Beach finns en koloni av Sydafrikanska pingviner kort söder om staden Kapudden och Godahoppsudden.

Läs mer »
Cape Town South Africa Header

Kapstaden

Sydafrikas huvudstad ligger vackert utmed Atlantkusten med Taffelberget som kuliss. I centrala staden finns flera gamla vackra byggnader, torg och butiker. Waterfront området lockar många besökare med trevliga restauranger och hotell. För de som vill bo vid stranden är Camps bay ett bra alternativ utmed en stor sandstrand.

Läs mer »

Liknande Resmål

Top - Reims stad, Frankrike

Reims

I hjärtat av Champagne distriktet i nordöstra Frankrike kan man besöka några av världens mest berömda Champagnehus som t.ex. Taittinger, Veuve Clicquot, Ruinart och Mumm.

Read More »