Bali

Vart man än vänder sig på denna lilla Indonesiska ö möts man av glada leender. Detta vänliga folk har en exotisk och vacker kultur som återspeglar naturen på ön.
Bali

Indien

Ett stort land som lever kvar i sin egen kultur trots västerländskt inflytande under fler hundra år. Det är en kultur som genomsyras av starka färger och heta smaker, som inte lämnar någon oberörd.
Indien

Japan

På våren och vintern har Japan ett milt väder med otroligt vackra färgskiftningar i naturen. I juni kan det förekomma mycket regn och i norra delarna av landet kan det vara riktigt kallt i juli månad.
Japan

Kina

De vanligaste destinationerna för resor till Kina är Beijing (Peking) och Shanghai samt Hong Kong även om den har lite andra förutsättningar Kina. Kina är ett speciellt land och kunskaperna i engelska är ganska dålig bland gemene man.
Kina

Maldiverna

Sinnesbilden av paradisstränder under svajande palmer i en avkopplad miljö. På dessa öarna skämmer man bort sig och lyxar under solen. Underbara paradisöar, turkosblått vatten, färgglada fiskar. Platsen att sysselsätta sig med den underbara konsten att göra just ingenting.
Maldiverna

Qatar

Qatar är ett av världens rikaste länder per capita. Som många andra länder på arabiska halvön domineras landet av sanddynor men huvudstaden, Doha, erbjuder även modern shopping.
Qatar

Singapore

På udden av den Malaysiska halvön ligger ett land som bara är stor nog för en enda stad. Men denna stad har mycket att erbjuda med inslag av alla tänkbara kulturer, asiatiska såväl som västerländska.
Singapore

Taiwan

Ön som ligger utanför Kinas kust har förvaltat arvet från gamla Kina efter kulturrevolutionen och det är en spännande destination utan så stor anpassning till turism.
Taiwan

Thailand

Vackra stränder under solens strålar och bland ständigt leende trevlig befolkning, tillsammans med utsökt mat är det inte att undra på att så många återvänder gång på gång för att njuta av vackra Thailand.
Thailand