Aruba

Soldränkta dagar längs vackra vita härliga stränder i södra Karibien, Aruba är kanske en av de vädersäkraste öarna i Västindien. Oranjestad erbjuder trevliga restauranger där man kan få något gott under tiden varma vindar sveper in.
Aruba

Barbados

Barbados är 34 kilometer lång och 23 kilometer bred och har ett mycket varierande landskap. Västkusten har långa vita sandstränder och korallrev. I öst är kusten dominerad av klippor och vågorna är ofta höga. Barbados är ganska flackt med högsta punkt i Mount Hillaby.
Barbados

Bonaire

Den minsta ön av ABC-öarna ligger längst österut. Till skillnad från de andra två ABC-öarna saknar Bonaire långa sandstränder, vilket kanske är en anledning till färre besökare. Men med sina vackra azurblå klara vatten och sprudlande liv under ytan så lockar ön massor av dykare.
Bonaire

Curaçao

I södra Karibien, strax utanför Venezuela, ligger Curaçao och de andra två sk ABC-öarna. Huvudstaden Willemstad är en av endast sex platser i Karibien som är listade som världsarv av UNESCO. Längs västra kusten ligger i stort sett alla stränder och det är hit alla turister kommer för att njuta
Curaçao

Grenada

Med en medeltemperatur på 27 grader året om är det egentligen aldrig fel att besöka Grenada.
Grenada

Kuba

Soliga dagar på vackra tropiska stränder och heta nätter där allt svänger i rumba och salsa. Som besökare är det […]
Kuba

Martinique

Den vackra ön Martinique i Karibien är en del av Frankrike. Landskapet är svagt kuperad med låga kullar som droppar av in i Karibiska havet, där det ofta finns små fina stränder.
Martinique

Saint Lucia

Saint Lucia är en liten ö nation i södra Karibien. Ofta representeras den av den vackra vy med två vulkaniska bergstoppar, the Pitons, utmed sydvästra kusten.
Saint Lucia

Turks & Caicos

Söder om Bahamas och öster om Kuba i Karibiska havet ligger ögruppen Turks & Caicos. Stranden Grace Bay Beach på ön Providenciales har vi flera tillfällen blivit utnämnd den vackraste stranden i Karibien. Öarna är bland de tryggaste att besöka i hela Karibien.
Turks & Caicos