Inspiration to exploration

Rice Fields, Gunung Kawi in Ubud, Bali

Ubud

Ubud är Balis kulturella hjärta, där gamla hindutempel är omgivna av djungel. Mitt i centrum finns en marknad, ett kungligt palats och många trevliga restauranger.

Vill man uppleva några av de fantastiska risodlingarna, ofta i form av terasser på Bali så är Ubud en av de bästa platserna att besöka.

Pura Puseh tempel i Ubud, Bali

I staden hittar man några av landets bästa uppvisningar i traditionell Balinesisk dans och teater. Det är även en utmärkt utgångspunkt för att besöka flera fantastiska tempel och andra kulturella platser i närheten av staden.

Ubud marknad, Bali

Många av scenerna från Bali i filmen Eat, love and pray (svensk titel Lyckan, kärleken och meningen med livet) filmades i och kring Ubud.

Stjärnor över risfälten vid Arma Resort Hotel,Ubud Bali

Reseskildringar Ubud

Video Ubud stad, det kulturella hjärtat av Bali

Video från risfälten vid Ubud i Bali

Video från det kungliga palatset i Ubud

Fler städer i Bali

Dolphines, Bali

Lovina

Mysig lite stad på norra kusten av Bali känd för sin svarta vulkanstrand. Det är en av de bästa utgångspunkt för att åka ut och

Läs mer »

Liknande Resmål

Topbild - gamla stan i Havanna, Kuba

Havanna

Rustika vackra miljöer, kolonialbyggnader, fina amerikanska bilar från 50-talet, inramat av palmer och till ett soundtrack av rumba och salsa.

Read More »
Top - Nyårsfirande i Dublin

Dublin

Irländsk musik på en pub, det gamla biblioteket på Trinity College, shopping på Grafton, en promenad i St Stephen’s Green parken eller besök på Guinness bryggeri. Dublin har mycket att erbjuda!

Read More »
Header - Willemstad, Curacao

Willemstad

Huvudstaden i Curaçao delas av vatten vid Sint Anna bukten. Den gamla stadskärnan med de färgglada husen är en UNESCO World Heritage site

Read More »

Goa Gajah, Elefantgrottan

Gunung Kawi tempel, Bali