Inspiration to exploration

Kvinnor skördar sjögräs

Tanzania

Serengeti världens kanske mest kända nationalpark, Kilimanjaro Afrikas mest kända berg samt Zanzibar, den mytomspunna kryddön är kanske mer än tillräckligt för att locka massor av turister till Tanzania.

Serengeti världens kanske mest kända nationalpark, Kilimanjaro Afrikas mest kända berg samt Zanzibar, den mytomspunna kryddön är kanske mer än tillräckligt för att locka massor av turister till Tanzania. Men självklart finns massor av andra upplevelser och sevärdheter runt om i Tanzania och längs dess kust.

Städer i Tanzania

Båt som passerar ute i havet utanför stranden till Manta Resort

Pemba

Utanför Tanzanias kust strax norr om Zanzibar ligger vackra Pemba. De få turister som besöker ön får en genuin afrikansk upplevelse med vackra stränder där man sällan behöver trängas.

Läs mer »

Reseskildringar Tanzania

Video från flygresa från Dar es Salaam till Pemba via Zanzibar

Video från besök till en ö av sand i Indiska Oceanen

Liknande Resmål

Topbild - Havanna - Kuba

Kuba

Soliga dagar på vackra tropiska stränder och heta nätter där allt svänger i rumba och salsa

Läs mer »
Top - Horse Stable Beach Turks & Caicos

Turks & Caicos

Söder om Bahamas och öster om Kuba i Karibiska havet ligger ögruppen Turks & Caicos. Stranden Grace Bay Beach på ön Providenciales har vi flera tillfällen blivit utnämnd den vackraste stranden i Karibien. Öarna är bland de tryggaste att besöka i hela Karibien.

Läs mer »
Top - Saint Lucia

Saint Lucia

Saint Lucia är en liten ö nation i södra Karibien. Ofta representeras den av den vackra vy med två vulkaniska bergstoppar, the Pitons, utmed sydvästra kusten.

Läs mer »