Inspiration to exploration

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh, huvudstad i Skottland, är en vacker stad med mycket historia och från de flesta platser i staden ser man det vackra slottet på höjden i stadens mitt. I den gamla staden kantas vägen av stenhus som är många hundra år gamla och kan ge en aning om hur Edinburgh såg ut i svunna tider.

Edinburgh, huvudstad i Skottland, är en vacker stad med mycket historia och från de flesta platser i staden ser man det vackra slottet på höjden i stadens mitt.

I den gamla staden kantas vägen av stenhus som är många hundra år gamla och kan ge en aning om hur Edinburgh såg ut i svunna tider.

Princes Street är huvudsakliga shoppinggatan som erbjuder många välkända varumärken och bara ett kvarter därifrån ligger Charles Street med trevliga restauranger och klubbar.

Reseskildringar Edinburgh

Vackra Salisbury Crags, Edinburgh Skottland

Landning Edinburgh flygplats

Princes Street Gardens i Edinburgh

Fler städer i Storbritannien

Header - Ely Cathedral

Ely

Ely är en vacker liten stad full av historia i området Fen i Cambridgeshire en timmas tågresa norr om London.

Läs mer »
London kväll, England

London

London är en underbar stad för weekend resor! Shopping vid Oxford, restauranger i SoHo, fina promenader Hyde Park, musikaler i teater distriktet; London har massor att erbjuda alla besökare.

Läs mer »

Liknande Resmål

Topbild - gamla stan i Havanna, Kuba

Havanna

Rustika vackra miljöer, kolonialbyggnader, fina amerikanska bilar från 50-talet, inramat av palmer och till ett soundtrack av rumba och salsa.

Read More »
Top - Luxemburg Stad

Luxemburg Stad

Luxemburg stad en liten huvudstad i ett av Europas minsta länder med lång historia som går tillbaka till romartiden. Ströva omkring i gamla stan och stadsdelen Grund och avrunda dagen med en middag vid Place d’Armes så har du fått en bra dag i Luxemburg stad.

Read More »
Top - Nyårsfirande i Dublin

Dublin

Irländsk musik på en pub, det gamla biblioteket på Trinity College, shopping på Grafton, en promenad i St Stephen’s Green parken eller besök på Guinness bryggeri. Dublin har mycket att erbjuda!

Read More »