Top - Crystal Clear Ocean View, Turks & Caicos

Providenciales

De flesta turister som besöker Turks & Caicos besöker ön Providenciales, där de flesta hotell och resorter finns. Det är också på Providenciales som den långa vita Grace Bay Beach ligger längs norra kusten.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

De flesta turister som besöker Turks & Caicos besöker ön Providenciales, där de flesta hotell och resorter finns. Det är också på Providenciales som den långa vita Grace Bay Beach ligger längs norra kusten. På ön ligger också ett litet samhälle vid samma namn.

Att ta sig runt Providenciales

Även om ön är förhållandevis liten så behöver man taxi, ofta ett ganska dyrt alternativ, eller hyra bil för att utforska hela ön. Men så länge man håller sig inom ett mindre område så kan man ta sig runt med cykel.

En underbart vacker strand vid Grace Bay, Turks & Caicos

Säkerhet

Turks & Caicos har utnämnts till den säkraste ögruppen i hela Karibien och man känner sig i regel mycket trygg på Providenciales.

Reseskildringar Providenciales

Morgon vid Grace Bay Beach i Providenciales

Fler städer i Turks & Caicos

Liknande Resmål

Topbild - gamla stan i Havanna, Kuba

Havanna

Rustika vackra miljöer, kolonialbyggnader, fina amerikanska bilar från 50-talet, inramat av palmer och till ett soundtrack av rumba och salsa.

Read More »
Top - Saint-Luce, Martinique

Sainte-Luce

På södra kusten av Martinique ligger den lilla fiskebyn Sainte-Luce. Kusten kan skryta med mängder små stränder, bland annat Anse Gros raisins, och det är enkelt att spendera dagar längs dessa.

Read More »
Båt som passerar ute i havet utanför stranden till Manta Resort

Pemba

Utanför Tanzanias kust strax norr om Zanzibar ligger vackra Pemba. De få turister som besöker ön får en genuin afrikansk upplevelse med vackra stränder där man sällan behöver trängas.

Read More »