Inspiration to exploration

Sanur, Bali

Sanur

Kustsamhället Sanur på Bali har en lång vit strand utmed östra kusten.

Området har gott om trevliga hotell och restauranger vilka ofta har lite mer Balinesisk stil än vad man oftast hittar i Kuta.

Huvudpoolen på kàMAYA, SanurStranden kantas av serveringar och hotell. I vattnet utanför guppar de typiska färggranna båtarna, jukung, som är så typiska på Bali.

Rader av parasoll vid en fin del av Sanur strand, Bali

Reseskildringar Sanur

Video från en Barong och Kris dansföreställning i byn Batubulan

Fler städer i Bali

Rice Fields, Gunung Kawi in Ubud, Bali

Ubud

Ubud är Balis kulturella hjärta, där gamla hindutempel är omgivna av djungel. Mitt i centrum finns en marknad, ett kungligt palats och många trevliga restauranger.

Läs mer »
Dolphines, Bali

Lovina

Mysig lite stad på norra kusten av Bali känd för sin svarta vulkanstrand. Det är en av de bästa utgångspunkt för att åka ut och

Läs mer »

Liknande Resmål

Topbild - gamla stan i Havanna, Kuba

Havanna

Rustika vackra miljöer, kolonialbyggnader, fina amerikanska bilar från 50-talet, inramat av palmer och till ett soundtrack av rumba och salsa.

Read More »
Top - Nyårsfirande i Dublin

Dublin

Irländsk musik på en pub, det gamla biblioteket på Trinity College, shopping på Grafton, en promenad i St Stephen’s Green parken eller besök på Guinness bryggeri. Dublin har mycket att erbjuda!

Read More »
Header - Willemstad, Curacao

Willemstad

Huvudstaden i Curaçao delas av vatten vid Sint Anna bukten. Den gamla stadskärnan med de färgglada husen är en UNESCO World Heritage site

Read More »