Inspiration to exploration

Bali - bland tempel, risterasser och stränder på gudarnas ö

Rundresa på Bali med stopp i Sanur med sina sandstränder, Balis kulturella centrum Ubud och ön Nusa Lembongan utanför östra kusten

Buddah på Indiana Kenanga Villas längs stranden på Lembongan

Från Ubud till Nusa Lembongan

Efter en skön varm förmiddag på ARMA resort i Ubud tar vi oss med bil och båt över Badung Sund till ön Nusa Lembongan där Indana Kengana bjuder på underbar solnedgång och middag.

Läs mer »
Stjärnor över risfälten vid Arma Resort Hotel,Ubud Bali

Bambu Indah till Arma och Ubud

Efter förmiddagen på den unika Bambu Indah tar vi oss till andra sidan Ubud stad och fina hotellet Arma där vi spenderar eftermiddagen vid poolen innan vi avslutar dagen på Three Monkeys i Ubud stad.

Läs mer »
Ritualbad vid Purifying pool, Pura Tirtha Empul, Bali

Tempel vid Ubud

En chaufför tar oss runt på de små och hårt trafikerade vägarna runt Ubud där vi besöker flera gamla tempel med heliga källor, märkliga helgedomar och mystiska grottor samt passar också på att besöka de vackraste risterasserna runt Ubud.

Läs mer »
Anki cyklar längs vackra risfält i Tukad Ubud, Bali

Bland risfält i Ubud

Vi hoppar upp på cykelsadel och cyklar från Sayan in till centrala Ubud. Strax norr om staden tar vi oss till vackra gröna landskap av risfält. Tillbaka staden kollar vi utbudet i butikerna och avslutar på mysig restaurang.

Läs mer »
Kväll vid Bambu Indah i Ubud, Bali

Från kusten till vackra Ubud

En underbar dag startar under solen vid vår egna pool på Waka Maya innan vi lämnar Sanur bakom oss och åker till Ubud. Bland risfält och palmer checkar vi in på ett helt unikt boende; Bambu Indah där vi möter en stjärnklar kväll.

Läs mer »
Offergåva längs gata i Sanur, Bali

Sanur strandpromenad och stad

Det är soligt och vackert längst Sanur strandpromenad. Längs vägen trängs de färgglada båtarna med solstolar under parasoll på den vita stranden. Vi äter lunch och middag i Sanur längs Jalan Danau Tamblingan.

Läs mer »
Budda, kàMAYA Sanur Bali

Het dag & kväll i Sanur

Underbar dag under solen vid villan med privat pool på Waka Maya i Sanur, Bali. Under den sköna kvällen besökare vi marknaden och går ner till stranden vid skymningen. Kvällen avslutas med Balinesisk mat på Cafe Batu Jimbar.

Läs mer »
Lanai med pool, kàMAYA Resort Spa & Villas, Sanur

Villa med privat pool i Sanur

Från Singapore flyger vi sista sträckan till Bali med fantastiska Singapore Airlines. När vi landar har det hunnit bli kväll. Vi hoppar direkt in i en taxi och lämnar Depasar för att åka till Sanur där vi checkar in och får en underbar liten bungalow med privat pool.

Läs mer »

Relaterade Videos

Bland risfält i Ubud, Bali

Temple of Holy Water, Tirta Empul

Gunung Kawi Temple, Bali Indonesien

Ubud stad, Bali