Kenya

Kenya ligger längst Afrikas östkust och är kanske ett av de bästa länderna att besöka för en stor safari upplevelse. Mest kända parken är Masai Mara som gränsar till Tanzanias Serengeti.
Kenya

Marocko

Endast en kort färjetur skiljer södra Europa från norra Afrika vid Gibraltar sundet. Tanger är en myllrande stad med fantastiska marknad längs små trånga gränder.
Marocko

Seychellerna

Norr om Madagaskar, utanför Afrikas kust ligger över 100 öar utslängda i Indiska Oceanen och tillsammans bildar de det lilla öväldet Seychellerna. Mahe är huvudön med huvudstaden Victoria, Praslin har bland annat en stor nationalpark och La Digue kan skryta med en av världens mest fotograferade stränder.
Seychellerna

Sydafrika

Sydafrika är ett land av kontraster, från öken i norra Kap provinsen, till bördiga jord i söder och fantastiska berglandskap i nordöst. Vilda djur, storslagen natur, vackra vingårdar och stora städer, Sydafrika har något för alla.
Sydafrika

Tanzania

Serengeti världens kanske mest kända nationalpark, Kilimanjaro Afrikas mest kända berg samt Zanzibar, den mytomspunna kryddön är kanske mer än tillräckligt för att locka massor av turister till Tanzania.
Tanzania