La Digue, Seychelles

Underbara stränder på Seychellerna

Resa till Seychellerna med besök till mysiga La Digue med sina fantastiska stränder Grand Anse och Petit Anse samt Anse Source D’Argent med start och avslut i Victoria

Utsikt från norra La Digue Seychellerna

La Digue runt på cykel, Seychellerna

Ibland är det ofattbart att man är trött trots att man sovit längre och skönare än vanligt. Men denna morgon var vi båda väldigt trötta. Men tanken på vilken underbar plats vi befinner oss på gör att man snabbt försöker vakna till liv, inte minst när man tittar ut och

Läs mer »
Petite Anse stranden på La Digue, Seychellerna

Petit Anse stranden på La Digue, Seychellerna

Ännu en underbar dag på Seychellerna och ännu en underbar strand, Petit Anse. Solen skiner och vågorna bjuder på varma sköna bad. På kvällen bjuds även på vatten från ovan, men vad gör det när man befinner sig på mysiga ställen?

Läs mer »
Anse Source d’Argent, La Digue Seychellerna

Stränder i L’Union, Seychellerna

Det var en vacker dag på världens vackraste strand, Anse Source d’Argent, i nationalparken L’Union. Efter en öl i La Passe avslutades kvällen på restaurangen till Chateu St Cloud.

Läs mer »

Underbara La Digue, Seychellerna

Det var tidig morgon när vi lämnade Victoria bakom oss och tog färja till La Digue. Vi checkade in i ett underbart rum på Chateau St Cloud och tog eftermiddag på Grand Anse strand.

Läs mer »
Utsikt från kullen ovanför Victoria, Mahé Seychellerna

Victoria, Seychellernas huvudstad

Tidig morgon lämnar vi Nairobi bakom oss och tar oss med Kenya Airways hjälp rakt ut i Indiska Oceanen till en Mahé, huvudön på Seychellerna. Vi tar in på hotell i huvudstaden Victoria och ser oss om i centrum där vi besöker staden marknad, butiker och en trevlig restaurang.

Läs mer »

Relaterade Videos

La Passe byn på La Digue, Seychellerna

Petite Anse stranden på La Digue, Seychellerna

Seychellernas huvudstad Victoria

Landning på Seychellerna