Australien

Australien har fantastiska upplevelser att erbjuda, längs alla kusterna. Det handlar om fantastisk natur, möte med vilda djur, tropiska stränder och flera stora städer.
Australien

Cook öarna

På andra sidan klotet, mitt i söderhavet, finns ett antal öar som tagit namn efter den stora upptäckaren, Cook. Men trots resan är lång så skall man inte nöja sig med Rarotonga utan prova på några av de andra också.
Cook öarna

Fiji

Mellan nordamerika och Australien, sydväst om Hawaii ligger Fiji, en ögrupp på över 300 öar. Många mellanlandar här för att ta sig vidare i Söderhavet. Det är dock värt att stanna ett tag på Fiji, men se till att lämna huvudön!
Fiji

Nya Zeeland

Få länder kan packa in lika mycket naturupplevelser på så liten yta. Det är inte att undra på att Sagan Om Ringen filmerna spelats in i dessa vackra miljöer.
Nya Zeeland

Samoa

På andra sidan jorden, långt ute i stilla havet, ligger två undersköna gröna öar där palmer svajar över vit sand längs vackert blågrönt varmt hav.
Samoa

Tonga

Ett kungadöme i Söderhavet bestående av 176 utspridda öar. Förutom huvudön Tongatapu finns fyra ögrupper; Vava'u, Ha'apai, Niuas, och Minervareven. Söker man en vacker öde sandstränd i Söderhavet så kanske Tonga är en av de bästa alternativen, eftersom öarna är utspridda där få öar nås av riktigt stora
Tonga