Aitutaki, a South Pacific Paradise, Cook Islands

Cook öarna - ett paradis i Söderhavet

Resa till tre av öarna i Cook; huvudön Rarotonga med den internationella flygplatsen, vackra nästan atollen Aitutaki samt ön Atiú

Lasse & Anki på Atiu flygplats

Från Atiu till Rarotonga

Vi lämnar den gröna ön Atiu för att återvända till Cooks huvudö Rarotonga där vi checkar in på Tianas beach villas och avnjuter en otroligt god middag på exklusiva Pacific Resort.

Läs mer »
Grönt och lummigt, Atiu

Utflykt runt Atiú

Vi utforskar ön på egen hand med moped och åker på eftermiddagen ut till Anatakitaki grottorna där den speciella Kopeka fågeln bor. Senare på eftermiddagen får vi också uppleva en traditionell tumunu runda (bush-beer) tillsammans med några av ön lokalbefolkning.

Läs mer »
Aitutaki Beach Villas, Aitutaki

Sista dagen på Aitutaki

Vädret kunde varit bättre, men vi har ändå njutit av en härlig dag på en underbar ö. Aitutaki har verkligen varit en härlig paradisö att lära känna och vi återvänder gärna hit igen.

Läs mer »
Solnedgang, Aitutaki

Regn men ändå så vackert

Även om en vacker söderhavsö som Aitutaki förknippas med sol som förstärker färgerna av de vackra vyerna kommer det då och då regn och sämre väder. Hur skulle annars allt kunna vara så grönt och vackert.

Läs mer »
Island night, Aitutaki

Söderhavs dans på Aitutaki

En varm kväll på Aitutaki Market i Arutunga, Cook öarna, samlades såväl bybor som turister för Island Night, under vilken en traditionell dansshow från söderhavet utfördes av lokalbefolkningen.

Läs mer »
Solnedgang, Aitutaki

Solnedgång vid Aitutaki, Cook Öarna

Efter en perfekt dag återvände vi till stranden för att beundra solnedgången. En vindpust blåste varm och behagligt in när solen nådde horisonten. Den vackra dagen blev en vacker kväll vid Aitutaki i söderhavet.

Läs mer »

Relaterade Videos

Aitutaki, tropiskt paradis på Cook Öarna

Island night dance show på Aitutaki

Solnedgång vid strand på Aitutaki, Cook Öarna