Amazonas

Mytomspunnen djungel vid den stora Amazonas floden väcker till liv bilder av vilda djur och infödingar. Den gigantiska floden består faktiskt av två färger, en mörkare som är kallare samt en ljusare som är varmare och märkligt nog mixas de inte. Vattnet delas av krokodiler och pirayor men även en ovanlig vit floddelfin. I träden trängs apor och sömngångare med alla tänkbara fåglar.

I Amazonas vaknar man av ljudet när djuren i djungeln börjar vakna till liv. Omgiven av vackra vyer och tät djungel. Att besöka Amazonas är en upplevelse som skiljer sig från många andra resmål.

Ta sig runt i Amazonas

Ute i Amazonas anordnar den lodgen du bor på utflykter. På de flesta ställen finns dessutom möjligheten att låna kanoter för egna paddelturer.

2 kommentarer gällande “Amazonas

 1. Magnus Berg

  Ni har ju varit i Amazonas… En något märklig fråga kanske – men hade ni speciella trekkingkängor eller fungerade det bra med skor typ träningsskor??

  • Anki & Lasse

   Hej Magnus,

   Oavsett vart du ska i de trakterna skulle vi rekommendera att ha bra skor. Det ar bra om de gar upp en bit pa vristen, tal vata och har bra mark-grepp. Aven om du inte gar avancerade trekkar kan det vara valdigt lerigt pa sina stallen. Speciellt da det regnat.

   Har du fler fragor ska vi forsoka svara pa dem ocska.

   Halsningar
   Anki & Lasse (just nu i Aruba)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *