LimeWave - Lasse & Anki Thailand Sunset

Om LimeWave

LimeWave.com startades i december 2001 och vi som driver den heter Anki och Lasse. Syftet vid starten var att ha en sajt där man kunde följa oss på den jorden runt resa vi då skulle påbörja. LimeWave.com har utvecklats i takt med våra resor. Idag är det en välbesökt resewebb med kontinuerligt stigande besökssiffror. Vi har under de gångna åren haft glädjen att tipsa, hjälpa och inspirera många resenärer.

LimeWave.com startades 2001 och drivs av Anki Knutsson & Lars Andersson.

Sedan 1999 då vi gjorde vår första gemensamma resa har vi besökt närmare 70 länder utspridda över alla världsdelar förutom arktis och antarktis.

Syftet vid starten var att ha en sajt där man kunde följa oss på den jorden runt resa vi då skulle påbörja. LimeWave.com har utvecklats i takt med våra resor. Idag är det en välbesökt resewebb med kontinuerligt stigande besökssiffror. Vi har under de gångna åren haft glädjen att tipsa, hjälpa och inspirera många resenärer.

Idén till namnet LimeWave kommer från resor. Våra favoritdrinkar innehåller Lime, så som Frozen Margarita och Caipirinha. Vi föredrar resor till värme och då gärna utmed vatten där vågorna rullar in mot en vit sandstrand.

LimeWave grundades 2001 och producerar information, tips, fotografier, filmer etc från jordens alla hörn. Allt material grundar sig i egna upplevelser och resor från närmare 70 länder i världen och 16 stater i USA. Genom åren har våra bilder bland annat köpts av Lonely Planet Magazine, Indien Resor och BC Business magazine i Vancouver. Våra videos har fått stor spridning och bland annat använts som intro till Rottnest Islands webbplats.

Anki

Anki har tillbringat de flesta av barndomens somrar i den lilla byn Manilva i södra Spanien och älskar den spanska kulturen, livsstilen, musiken, språket och det andalusiska landskapet.
Att resa till spansktalande länder värmer alltid lite extra. Intresset för resor har alltid funnits men tog fart på allvar vid planeringen och genomförandet av en jorden runt resa som genomfördels 2001-2002.

Lars

Lars har bott och studerat i Los Angeles i olika omgångar. Intresset för resor har alltid funnits sedan barnsben men det intensiva resandet tog fart i samband med vår jorden runt resa.

Copyright

Alla texter, fotografier och filmer på LimeWave får inte användas i några sammanhang utan vårt medgivande.
Otillåten användning kommer debiteras med licenskostnad samt skadeståndskostnad.

Licens för foto & rörlig media

Idag säljs några av våra foton via Getty Images:
LimeWave – Getty Images

Foton från vårt flickr konto kan efterfrågas via Getty Images men ni är självklart välkomna att göra förfrågningar direkt till oss. Vårt bildarkiv är långt mycket större än vad som visas online. Har ni önskemål och specifika bilder går det även bra att skicka en allmän förfrågan.
mail till LimeWave

På LimeWaves youtube kanal finns ett smakprov av några av våra filmer. Vårt videoarkiv representerar alla destinationer vi besökt. Maila oss gärna om ni är intresserade av specifikt rörligt material samt information om vad materialet ska användas till, så kan vi återkomma med förslag och kostnadsuppskattningar.

Genom åren har våra bilder bland annat köpts av bl a Lonely Planet Magazine, Indien Resor och BC Business magazine i Vancouver och bl a intervjuats av Plaza Kvinna. Våra videos har också fått stor spridning och bland annat använts som intro till Rottnest Islands webbplats.

LimeWave är ett registrerat bolag och innehar F-skattesedel.

Relaterade Sidor

Relaterade reseskildringar