Kontakt & Copyright

Copyright

Alla texter, fotografier och filmer på LimeWave får inte användas i några sammanhang utan vårt medgivande.
Otillåten användning kommer debiteras med licenskostnad samt skadeståndskostnad.

Licens för foto & rörlig media

Idag säljs några av våra foton via Getty Images:
LimeWave – Getty Images

Foton från vårt flickr konto kan efterfrågas via Getty Images men ni är självklart välkomna att göra förfrågningar direkt till oss. Vårt bildarkiv är långt mycket större än vad som visas online. Har ni önskemål och specifika bilder går det även bra att skicka en allmän förfrågan.

På LimeWaves youtube kanal finns ett smakprov av några av våra filmer. Vårt videoarkiv representerar alla destinationer vi besökt. Maila oss gärna om ni är intresserade av specifikt rörligt material samt information om vad materialet ska användas till, så kan vi återkomma med förslag och kostnadsuppskattningar.

LimeWave är ett registrerat bolag och innehar F-skattesedel.

Kontakt för att köpa fotografier och annat upphovsrättsskyddat material, skicka oss ett e-mail: contact@limewave.com

Följ oss gärna på någon av våra kanaler inom Sociala Medier.

This post is also available in: Engelska

7 kommentarer gällande “Kontakt & Copyright

 1. Tea

  Hej!
  Så inspirerande hemsida!!
  Jag och min kille tänker luffa runt någonstans i världen under några veckor, och har blivit sugna på öarna i Karibien, speciellt efter era inlägg om dem.. Tror ni dessa öar är bra får två unga “student budgetar”? Vi vill gärna leva billigt, och uppleva massa natur, men är osäkra på om sätten att ta sig mellan de olika öarna, och boenden är tillräckligt låga i pris för oss. Vad tror ni? Tack för perfekt inspohemsida!!
  //Tea

  • LimeWave

   Hej Tea,
   Tack för din trevliga kommentar och omdömet.
   Karibiska öar är tyvärr generellt dyra destinationer och det kan bli en utmaning för er att komma billigt undan, men fantastiska destinationer och värt att överväga ändå. Med tanke på ert önskemål om natur skulle jag kunna tänka mig att Guadelope och St Lucia kan vara bra resmål med vacker och kuperad natur. Dessa går båda att nå med färja från Martinique, en ö man kan flyga till via inrikesflyg från Frankrike. Martinique är lite plattare och kanske inte fullt lika exotiskt men kan ändå vara trevlig att utforska. Det är långt ifrån alla öar i Karibien som har färjeförbindelse, ibland finns bara flyg och priset kan variera mycket. Det finns många öar i Karibien och förutsättningen varierar, vissa öar är mycket exklusiva och dyra, vissa är “bara” vackra stränder utan så speciell natur medan andra nästan tvärtom, vissa ligger långt ifrån andra öar etc. Hoppas tipsen hjälpt er lite på vägen, återkom gärna om du har fler frågor, och berätta gärna vart ni beslutar er för att åka.
   Med vänlig hälsning,
   Lars

 2. Linda

  Hej!
  Undrar om det finns någon som har tips och råd inför en resa till Maldiverna juni-juli-aug.
  Hur är snorklingen då? Är det VÄLDIGT blåsigt & vågigt, eller är snorklingen bra med bra sikt?
  Någon av ovan månaders som är bättre än den andra?
  Ser fram emot om det finns någon där ute som kan råda oss.

 3. Martina

  Hejsan

  Jag har sett att en del har skrivit och frågat om just regnsäsongen. Jag och min kille vill åka från ca den 27/12-10/1 och jag förstår att det är mitt i regnperioden i Seychellerna. När det väl regnar, är det hela dagar eller mest skurar? Man är ute efter värme och sol, så vore synd att åka till ett sånt fint ställe om det bara regnar hela dagarna. Annars får man vänta med denna resan och göra den ett annat år.

  Tack på förhand!
  MVH
  Martina

  • Hej Martina,

   Som du säger är det regnperiod främst i december och januari, men det finns inga garantier att man inte får regn under andra årstider heller. Oavsett när ni reser är Seychellerna ett fantastiskt resmål.
   Vi har varit där i samma period, då regnade det 3 dagar av våra nära tre veckor där.

   Har ni resplaner vid annat tillfälle under året, så kan ni överväga att ta resan då istället. Annars skulle jag personligen inte vilja missa chansen att uppleva Seychellerna. Ni kommer garanterat få fina strand dagar. Miljön är så vacker, vilket naturligtvis delvis beror just på att det regnar då och då. Det kan komma skurar, men det kan också bli mer eller mindre hela dagar med grått och regn. Men som sagt, solen är övervägande.

   Vädret kan man tyvärr aldrig garantera.
   Lycka till i era fortsatta planer, och hör gärna av er om ni har fler frågor.

   Hälsningar,
   Anki
   http://www.limeave.com

 4. LimeWave

  Hej Robert!

  Det låter helt underbart! Det var just den perioden vi reste till Seychellerna 2003:
  Seychellerna reseskildring 2003

  På våra 20 dagar vid det tillfället fick vi tre och en halv regndag. Man får inte glömma att det är ett tropiskt och grönt resmål vilket innebär att det kommer lite regn med jämna mellanrum. Helt säker på att slippa regn är man aldrig, men sen vår är en av de perioderna då det kommer minst regn.

  Vi var även där i slutet av Februari 2011, då fick vi bara regn en kväll under vårt något kortare besök:
  Seychellerna reseskildring 2011

  Om ni vill till Seychellerna så skulle vi rekommendera er att åka, med lite tur blir det inte mycket regn och det är en av våra favoritplatser på denna jord. 🙂

  Skulle vara kul om ni har lust att skriva några rader här, om hur ni gör och om ni åker så kanske lite kort hur ni hade det och vad ni tyckte.

  Med vänlig hälsning,
  Lars

 5. Robert Tovi

  Hej!
  Vi funderar på att åka till Seychellerna över Jul och Nyår, närmare bestämt Silhouette Island. Lite fundersamma har vi dock blivit när vi studerat diverse vädersidor. Kan det vara så att hela semestern riskerar att regna bort. Priserna är ju förvisso väsentligt lägre än under sommaren, men det hjälper ju inte så mycket om vi blir tvungna att sitta inne hela semestern. Tack på förhand!

  Mvh
  Robert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *