Top - Manta Resort - Pemba, Tanzania

Pemba - ett tropiskt paradis i Tanzania

Resa till Pemba i norra Zanzibars skärgård, en genuin ö oberörd av turism, till Manta Resort vid Panga Ya Watoro vackra strand

Anki promenerar över sandbankens orörda sand

Segeltur med Ngalawa till sandbank

Efter en skön start på dagen på stranden tar vi en Ngalawa och seglar ut till en sandbank en bit norr om Pemba. Vädrets makter är inte nådiga och efter ett ihållande regn återvänder vi till Manta Resort, där vi får en fin eftermiddag och kväll.

Läs mer »
Griffeltavla med utubdet av Coctails på Manta Resort

Regn över den vackra gröna ön

Den gröna ön, som Pemba kallas, kräver sitt regn och idag får den sin ranson. Det blir en lat skön dag under tak till det klarnar upp sen eftermiddagen då vi hänger i strandbaren.

Läs mer »
Att skörda sjögräs har blivit en stor inkomstkälla

Födelsedag i paradiset!

En helt perfekt dag när vi firar en jämn födelsedag längs strandkanten! En segeltur vid solnedgång följs av champagne och tårta på stranden.

Läs mer »
Underbar strand vid Manta Resort - Pemba, Tanzania

Vackra Pemba välkomnar oss

Ett flyg tar oss från Dar Es Salaam till Pemba via Zanzibar. Från Chake Chake flygplatsen i södra delarna med bil till norra och Manta Resort. Den långa stranden bjöd in till en underbar start på resan.

Läs mer »
Up in the air med KLM

Resan till Tanzania

Från Sverige till Dar Es Salaam i Tanzania via Schiphol i Amsterdam. Framme tar vi in på Transit Motel för några få timmars sömn innan vi fortsätter nästa morgon till vår destination.

Läs mer »

Relaterade Videos

Sandbank i Indiska Oceanen, Tanzania

Stjärnklar natt i Pemba, Tanzania

Flyg från Dar es Salaam till Pemba via Zanzibar, Tanzania