Header - Willemstad, Curacao

Vackra blå Curaçao & Bonaire

Resa till Curaçao med dagar vid underbara stränder, rundresa och besök i UNESCO staden Willemstad samt utflykt till Bonair vid Sorobon Beach och rundresa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Stranden till Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort

Blue bay Curaçao

Vi flyger från Bonaire till Curaçao och checkar in på Blue Bay Resort. Dagen tillbringas vid deras vackra strand och kvällen med fötterna i sanden på AzZuro restaurang.

Läs mer »
Ett första stopp längst med kusten för att kolla in utsikten längst kusten

Hela Bonaire runt

En dag runt Bonaire där vi upplever havet längs västkusten, vackra Goto Meer, gamla staden Rincon, saltberg och rosa Flamingos. Kvällen avslutas i Kralendijk på trevliga restaurangen La Guernica.

Läs mer »
Nyårsfirande i Punda, Willemstad

Nyårsafton i Karibien

Vi har kommit till årets sista dag och det firas rejält i Curaçao. Smällare så det ryker så man knappt kan se, och fyrverkerier både för att fira Europas nyår och Curaçaos nyår.

Läs mer »
Papagayo Beach Club, Curacao

Strandhäng på Curaçao

Solen var het vid Jan Thiel och Papagayo strand i Curaçao och vi fick söka svalka i vattnet regelbundet. På kvällen åt vi middag med fötterna i sanden vid Zest strandservering.

Läs mer »
Med fötterna i sanden på Zest strandcafé

Till Curacao, en av ABC öarna, i Karibien

Från en tidig grå morgon i Europa till en solig vacker dag på Curacoe, en av de sk ABC-öarna. Papagayo i Jan Thiel området är vår första destination och vi får en fin eftermiddag och kväll på resans första dag.

Läs mer »

Relaterade Videos

Playa Kenepa Grandi, Curaçao

Pirate Bay Beach, Curaçao

Smällare längs Pietermaai, Willemstad Curaçao

Rock Beach, Willemstad Curaçao