Reseskildring Gyllene Triangeln i Indien

Norra Indiens Gyllene triangel

En färgstark resa till Delhis, Mumbai och Jaipurs sevärdheter och gränder samt till vackra Taj Mahal och till Keoladeo Ghana National Park för att se vilda djur

Gateway of India, Mumbai

Mumbai, shopping, Gandhi och sightseeing

Vår otroliga Indien-resa avslutas med en dag i Mumbai. Det blir en del sightseeing, bland annat besöker vi Gandhis tidigare bostad som numera är ett museum, men hinner även med en del shopping.Vår otroliga Indien-resa avslutas med en dag i Mumbai. Det blir en del sightseeing, bland annat besöker vi Gandhis tidigare bostad som numera är ett museum, men hinner även med en del shopping.

Läs mer »
Jaipur, den rosa staden, Indien

Video Jaipur

Jantar Mantar är ett astronomisk observatorium mitt i den rosa staden. Platsen är listad på UNESCOs världsarv och grundades samtidigt som staden under första halvan av 1700-talet. Bland annat återfinns gigantiska solur och monument för att förutspå årstid och hur planeterna rör sig på himmeln.

Läs mer »
Vakter vid City Palace, Jaipur

Jaipur, den rosa staden

Frukosten serverades i hotellets restaurang och bestod en buffé med blandat indiskt och internationella rätter. Lasse passade på att dricka te vilket ju är det mest rätta att dricka när man är i Indien. Frukost på Mandava Haveli. Utanför receptionen stod vår guide för Jaipur och Surrender och väntade på

Läs mer »
På elefantrygg, Amber Fort

Amber Fort

Vi besöker Amber Fort, en stor basar och några smyckestillverkare och åker sedan vidare till Jaipur där vi tillbringar natten på Mandava Haveli.

Läs mer »
Utflykt i nationalpark, Sariska

Safari i Keoladeo Ghana och Sariska

En dag full av djur- och naturupplevelser. Vi startar i Keoladeo Ghana National Park där vi ser antiloper, hjortar med mera och kör sedan vidare till Sariska där vi bland annat får syn på en leopard.

Läs mer »

Relaterade Videos

Magiska Taj Mahal, Agra Indien

Genom Old Delhi på en rickshaw, Indien

Jaipur Astronomical Observatorie