Island hopping in Gulf of Thailand 2007

Stränder vid Siambukten i Thailand

Resa via Trat till de tre vackra öarna Koh Mak, Koh Kham och Koh Kood  innan besök i Bangkok med flytande marknad, Royal Palace och den liggande Buddhan

Flytande marknad, Bangkok, Thailand

Sightseeing i Bangkok

Heldag i Bangkok med fokus på sightseeing! Med båt upplever vi fantastisk flytande marknad, för att sedan bocka av de välkända attraktionerna i Bangkok stad så som the Royal Palace och den liggande Buddhan. Lite shopping blir det också tid till innan vi måste åka till flygplatsen. Ännu en underbar resa har nått sitt slut.

Läs mer »
MBK shoppingcenter, Bangkok, Thailand

Shopping i Bangkok

Idag koncentrerade vi oss på att shoppa loss i Bangkok och besökte ett av de mest kända och populära shopping center i Bangkok, MBK. När affärerna stänger kan man lätt shoppa vidare på diverse nattmarknader.

Läs mer »
Trat, Thailand

Via Trat till Bangkok

Vi lämnar Koh Mak och tar oss via båt till Trat där vi spenderar några timmar i stadens historiska kvarter och i myllret av marknader. Några timmar senare är det dags att flyga till Bangkok där vi tillbringar kvällen.

Läs mer »
Koh Mak, Thailand

Från Koh Kood till Koh Mak

Vi lämnar Koh Kood och får för första gången uppleva ett Thailand då regnet öser ner, men framme på Koh Mak skiner solen igen och vi njuter av sol och bad vid Koh Mak Resort.

Läs mer »
Koh Kood strand, Thailand

Total avkoppling på Koh Kood

Vi njuter av ännu en härlig dag på Koh Kood och Beach Natural Resort. På kvällen blir vi serverade god thailändsk måltid nere vid strandkanten på den charmiga paviljongen vi tillbringat flera timmar av dagen vid.

Läs mer »
Koh Kood, Thailand

En något dramatisk dag i paradiset

Trots en del dramatik då Lasse blir rejält bränd av en jellyfish har vi en underbar dag och njuter av sol och bad, exotiska frukter, god margarita och maträtten som blev fel smakade ändå så rätt. Här stannar vi längre!

Läs mer »
Koh Kood, Thailand

Till Koh Kood

Vi lämnar den vackra lilla ön Koh Kham för att åka via Koh Mak till den tredje största ön i Koh Chang provinsen, nämligen Koh Kood. Här hamnar vi i en charmig rustik bungalow med vacker havsutsikt på The Beach Natural Resort.

Läs mer »
Anki på Koh Kham, Thailand

Under och över ytan Koh Kham

Total avkoppling kan man verkligen få på denna lilla lilla vackra ö. Under några få timmar på dagen kommer dagsturer ifrån Koh Mak med turister som vill bada och ta kort på stranden, men frånsett det njuter vi av att vara i stort sätt ensamma vid den vackra stranden som omnämnts till en av världens vackraste stränder.

Läs mer »
Koh Kham, Thailand

Från Koh Mak till grann ön Koh Kham

Vi åker den korta båtsträckan från Koh Mak till Koh Kham som faktiskt har en strand som är utsedd till världens tredje vackraste strand i tidningen Vagabond nummer 3, 2007. Och stranden är vacker…vi ligger och njuter större delen av dagen på strandbanken som går ut ifrån den charmiga lilla ön.

Läs mer »
Ao Kao Strand, Koh Mak, Thailand

Sol, bad under klar himmel

På vackra Koh Mak behöver man inte göra något mer än bara vila och slappa, ta promenader längst strandkanten, läsa böcker i skuggan av palmblad eller njuta av en kall öl i solnedgången. Och det är verkligen det här slappa härliga livet vi njuter av.

Läs mer »
Baan Koh Mak på Ao Kao Strand, Thailand

Strandliv

Vår första hela dag i Thailand går i lugnets tecken, vi kopplar av så mycket vi bara kan med sol och bad och vackra vyer ifrån Ao Kao Strand.

Läs mer »

Relaterade Videos

Lilla ön Koh Kham i Siambukten, Thailand

Koh Kham Island Resort, Thailand