Vilu Reef Nilandhe atoll, Maldiverna

Hotell på Sun Siyam Vilu Reef

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Det finns olika rumstyper att välja mellan på Vilu Reef

Gardenvilla

Gardenvilla är något mindre charmiga små villor inne på ön men liten egen altan. Man har tillgång till strandstolar men ingen direkt anslutning till stranden. Gardenvilla är Vilu Reefs billigaste boendealternativ.
Det finns 20 st Gardenvillas på ön.

Beachbungalow

Beachbungalows ligger i sicksack utmed stranden. Uppväxt buskage ger bra skydd för insyn till altanen som är försedd med bord, två stolar och två solstolar – allt i trä.
Utomhusbadrummet är charmigt och delvis under bar himmel.
Det finns 62 st Beachbungalows på ön.

Jacuzzi Watervilla

Jacuzzi Watervillas ligger på pålar i det turkosblå vattnet. Alla har egen altan med stege ner i vattnet. Hälften av dem har altan mot lagunen och hälften altan mot havet.
Det finns 35 st Jacuzzi Watervillas på ön.

Executive/Honeymoon villas

Längst ut med utsikt mot lagunen men lite mer avskärmat ligger Executive/Honeymoon villas. Dessa villor på pålar i vattnet är något större än Jacuzzi watervillas och har separat vardagsrum, sovrum och förvaringsrum med garderober. Badrummet är stort och har både dusch och badkar.
Altanen är också något större och har dusch och jacuzzi samt stege ner till vattnet.
Det finns 5 st Executive/Honeymoonvillas på ön.

Presidental Watersuit

Vill man lyxa till det ordentligt finns 1 st Presidental Watersuit längst ut på bryggan av watervillas. Villan har två sovrum och ett vardagsrum med glasvägg med utsikt över havet. Altanen är fördelad på två plan, helt skyddad från insyn, samt en egen pool.

» www.sunsiyam.com/sun-siyam-vilu-reef/

Mer om Sun Siyam Vilu Reef

Mer från Sun Siyam Vilu Reef

Vilu Reef Nilandhe atoll, Maldiverna

Sun Siyam Vilu Reef

Sun Aqua Vilu Reef byggdes 1998 och ligger på ön Meedhuffushi i södra Nilandhe atollen, Maldiverna. Här spenderar man dagarna på den vita stranden eller i det varma och underbar klara azurblå vattnet.

Läs mer »

Sun Siyam Vilu Reef reseskildringar