Underbar solig dag på Nacula Island

Vi vaknade halv åtta och snart var det dags för frukost i huvudbyggnaden på Nabua Lodge. Frukosten var kanske inte så exotiskt, men funkade bra för oss. Croissanter och donuts till vilket vi drack kaffe och en juice som snarare var apelsinsaft.

Himmeln var blå och vi gick ner och la oss på stranden. Det var underbart varmt och då och då fick vi gå ner och svalka oss i det nästan lika varma vattnet. Det var en helt fantastisk förmiddag och vi njöt av den vackra platsen.

Underbara Nacula Island, Yasawa Fiji

Vid 12 var det dags för lunch och vi gick upp till huvudbyggnaden och satte oss. Det serverades nudlar och grönsaker i sås över ris och lunchen avrundades med en bit färsk ananas.

Vi passade på att skölja upp lite kläder efter lunchen men sedan gick vi ner till stranden igen. Eftermiddagen fortsatte vi att njuta av sol och bad. Palmerna svajade sakta över den vita stranden.

Nabua Lodge, Yasawa Fiji

Vid fem flyttade vi upp från stranden till gräsplätten bakom vår bure där vi satte oss och spelade kort en stund.

Naturligtvis var vi lite sandiga och salta från stranden tidigare och vid sex tog vi en dusch för att spola av oss. Det fanns några hängmattor fäst mellan palmerna vid husen och vi la oss gungade i varsin fram till det var dags för middag.

Personalen serverade oss kyckling med grönsaker och ris. Efter middagen satt vi kvar och snackade. De två andra paren vi lärt känna; Lee och hans flickvän, Anette & David samt schweiziska tjejerna stannade kvar fram till 9.30 när vi alla tackade för oss. Tog med oss våra fotogenlyktor som Waitili ställt fram, vilket hjälpte oss hitta tillbaka till vår bure.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *