Cruising i Beverly Hills

På förmiddagen körde vi till Melrose där vi hittade en liten marknad, Melrose Place Farmer’s Market. Det var mest blommor och grönsaker men även t.ex. en del konst- och hantverk och handgjorda tvålar med roliga mönster.

Melrose Place Farmer's Market, West Hollywood Los Angeles

Färden fortsatte västerut mot Westwood och efter en runda där körde vi till ”Nathan’s Bagels” som ligger ett stenkast från Westwood och kom att bli vårt favoritställe att köpa bagels på. Otroligt goda! Nathan’s Bagels har många olika smaker på sina bagels och idag valde vi en vitlök och en med torkade tomater. (Regular coffee & one bagel, $5.30)

Nathan's Bagels, Westwood California

Sedan bar det av till de lyxiga husen, eller ska man säga slotten, i Beverly Hills. Dagen innan hade vi köpt en bok skriven av en man vars största intresse var att hålla sig a’jour med var kända personer bor. Det finns guidade turer med bussar som kör omkring i detta område, men ofta pekar de ut hus som sägs tillhöra en person som kanske inte bott där på många år.

Att med denna bok i näven köra omkring bland dessa otroliga chateaux, upplevde vi var bäst för oss. Eftersom vi inte hade så mycket tid kunde vi då också välja vilka hus vi var mest intresserad av.

Vi körde förbi hus som tillhör eller har tillhört kändisar som Nicolas Cage, Elisabeth Taylor, Ronald Reagan, Aron Spelling med flera… I flera fall är det svårt att se själva husen, men de pampiga infarterna och de stora grindarna som täcker det mesta av huset ser man tydligt. I alla fall i Beverly Hills. Vissa kändisar bor i privata områden som det inte ens går att komma in på.

Hand som håller postlåda, Beverly Hills Kalifornien

Klockan sprang iväg och då vi hade bestämt att träffa Stefan och Topo blev det dags att lämna Beverly Hills och köra till downtown och Stefans lägenhet. Vi drack gin&tonic och martini, kollade lite tv-inspelningar där bland annat Stefan hade medverkat. Vi tog en sväng till Chinatown där vi köpte lite mat som vi tog med oss tillbaka till lägenheten.

Efter en trevlig kväll åkte vi tillbaka till hotellet för att få några timmars sömn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *