Venice Beach, Kalifornien

Om du är i Los Angeles är Venice Beach ett måste att besöka. Må hända det är turistigt, men det hör till att ha gått längst promenaden och tagit del av både galenskaper och läckra vyer.

Venice Beach, Los Angeles

Promenaden myllrar av turister och försäljare och andra unika människor som söker uppmärksamhet. Var beredd på att dricksa folk du tar kort på. Om du inte gör det kommer de säkerligen gå efter dig och be om det, eller försöka få dig att radera fotona du tagit. Detta är deras inkomst.

Hyr en cykel, rullskridskor eller vilket transportmedel du önskar ta dig fram på. Till fots går självklart också bra. Att cykla är ett underbart sätt att uppleva denna del av stan. Ta dig norrut längs stranden från hjärtat av Venice Beach

Tröttnar du på allt stå hej så finns det gott om utrymme på den breda sandstranden för en stunds avkoppling.

Namnet Venice Beach kommer från att grundaren, en tobaksmiljonär, som med inspiration av Venedig lät bygga ett kanalsystem. Detta var vid början av 1900-talet, och på några fåtal ställen kan man fortfarande se dessa kanaler.
Vill du uppleva lugnare och mer genuina delar av Venice beach rekommenderas ett besök till just dessa kanaler. Ta en promenad längst fina hus och lummiga trädgårdar över broar längst med kanalerna. Utanför flera hus finns gondoler och folk tar sig fortfarande fram med dessa i området.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *