Inspiration to exploration

Header - Spain Summer 2014

Sommar i södra Andalusien

Resa till södra Costa del Sol där dagarna spenderas i Manilva, Estepona, Sabinillas, Marbella och Monte Viñas samt en konsert med Ricky Martin

Flickor i flamenco klänningar under processionen

Verbena Santa Ana

En av de viktigaste dagarna i Manilva är 26 juli när man firar byns helgon, Santa Ana. Efter en stund på stranden deltog vi också i byns festligheter i kyrkan, med prosessionen följt av liveunderhållning på byns gator.

Läs mer »
Ricky Martin, Starlite Festival, Marbella 2014

Live konsert med Ricky Martin

25 juli har kommit vilket är dagen då Ricky Martin ska ha sin enda inplanerade konsert i Spanien, och denna äger rum i Marbella. Biljetter till detta köpte vi för ett bra tag sedan i Sverige, samma dag biljetterna släpptes!

Läs mer »
En härlig dag på stranden i Estepona

En dag på Estepona strand

Ännu en fantastisk dag utan någon vind som vi tillbringar på stranden i Estepona. Vi intar lunch på en chiringuito och strosar även runt en stund i några affärer.

Läs mer »
Tinto de verano och manchego ost i trädgårdens eftermiddagssol

Monte Viñas dag

Det är inga problem att göra just ingenting här nere, och ett av målen när vi är här nere. Detta blev en sådan dag. Utan att lämna huset hade vi en av de mest behagliga avkopplande dagar man kan ha.

Läs mer »
Sabinillas strand

Ett stilla medelhav

En fantastisk vacker, lugn och stilla dag. Medelhavet låg blankt och inte ens palmbladen rörde sig något. En perfekt dag på stranden!

Läs mer »
Söndagsmarknad i Manilva

Söndagsmarknad i Manilva

Som så många andra i omgivningen besöker vi på söndagen en söndagsmarknad, för oss blir det marknaden i Manilva och avslutas med middag i Estepona.

Läs mer »
Vy uppifrån Villa de Manilva och Saluhallen

Mañana mentalitet

Vår första dag på den här resan blir en mycket slö och behaglig, där vi väljer att inte stressa och skjuter även på en del saker som att packa upp väskorna helt till morgondagen.

Läs mer »

Relaterade Videos

Fiesta de Santa Ana i Manilva

Söndag marknad, Rastro del Domingo, i Manilva

Puerto de la Duquesa, Manilva Spain

Soluppgång Manilva, Spanien