Reseskildring - Sommar i New York, 2012

Sommar i New York City

Resa till New York City med utforskande av SoHo, Greenwich Village, NoHo, NoLita, TriBeCa, Bleeker, Meatpacking district och runt i central park

Utsikt över Hudson River, New York, från Soho

Sol i SoHo och regn i Nolita

En strålande sol inleder dagen på ett tak högt över SoHo i Södra Manhattan. Under eftermiddagen förflyttar vi oss till Nolita för att utforska en trevlig stadsdel med restauranger och affärer samt trevliga Nolita Hotel.

Läs mer »
Bord vid gatan, Sanctuary T i SoHo, New York

Shopping i Soho och kväll på The James

En solig dag i New York då vi inser vi inte kan lämna staden redan och kämpar i telefon och lyckas förlänga vår vistelse. Med shopping, sol och god Mexikansk middag i mysiga SoHo blir det en fantastisk dag.

Läs mer »
Prometheus förser mänskligheten med eld, Rockefeller Center NYC

SoHo, 5th Avenue och Rock musikal

Efter en underbar frukost i SoHo tar vi oss via Little Italy upp till Bryant Park och 5th Avenue. På kvällen nynnar vi med i 80-tals hårdrock i musikalen Rock of Ages innan vi avslutar på Ellen’s Stardust Diner.

Läs mer »
Washington Street i Meatpacking District från ovan, New York

Bleeker, Meatpacking och Duplex West Village

Från mysiga kvarter längs Bleeker Street i West Village till Meatpacking District och ett besök på High Line. Kvällen inleds på Jimmy rooftop bar och efter en god middag på Spasso restaurang avslutar vi på Duplex Piano Bar.

Läs mer »
Byggnad i korsningen Broadway och Broome i SoHo, New York

SoHo, Greenwich Village och TriBeCa

För första gången får vi uppleva New York mitt i sommaren! Vi bestämmer oss för att strosa runt i SoHo och Greenwich Village under dagen för att insupa atomsfär utan att ha något specifikt mål. Dagen avrundas med utsökt mat i mysig miljö på Tribeca Grill.

Läs mer »

Relaterade Videos

New York City från takbar i SoHo

Hudson River Park Pier 45, New York

Brighton Beach, Brooklyn New York

Manhattan från Empire State Building