Marknad i Estepona

Redan i gryningen gick Lasse upp och tog några foton från taket vid soluppgången som var mellan 07.30 och 07.45. Det var en mycket vacker utsikt över Sabenillas, Estepona, Manilva och dalen mot Casares.
Berg med slöjor av morgondis och en vacker röd sol som snabbt steg upp ur havet vid Esteponas kustremsa.

Anki var för trött för att gå upp så tidigt och Lasse gick efter fotograferingen åter och la sig. Vi steg upp strax efter 10 och någon timma senare var vi på väg in till Esteponas söndagsmarknad.

Parkeringarna var fulla och det var mycket folk.

Vi köpte några skålar och fat samt en cd-skiva med lite spansk sommarmusik.

Marknad i Estepona marina

Fötterna behövde lite vila och struparna någon vätska. Vi fann ett bord utmed hamnen på serveringen Marinas del Mediterraneo där vi beställde in varsin San Miguel.

Marinas del Mediterraneo Estepona Marina

Vi åkte hem och la oss en stund på taket och njöt av solen och läste våra böcker. Framåt sju gav vi upp och tog bilen för att handla i något av Supersol-butikerna nere i Sabinillas men det visade sig vara söndagsstängt. Vi fick istället köra till Carrefour i Estepona. Här köpte vi bland annat fin oxfile (Filette de ternera), pommes frittes och färsk grönpeppar.

När vi kom hem plockade vi ihop lite grenar och palmblad från trädgården och bar ner det till Monte Viñas kontainer för trädgårdsavfall.
Det började bli mörkt och vi beslutade oss för att fortsätta med trädgårdsarbetet dagen efter.

Anki började på att laga maten och Lasse tog trots mörkret och samlade ihop ytterligare en laddning med palmblad som han sedan gick och slängde.

Middagen åt vi i trädgården och njöt av den sköna Spanienkvällen. Det är så underbart att sitta i vår mysiga trädgård under stjärnorna och palmbladen och njuta av ett gott riojavin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *