Sabinillas strand

Efter en otroligt varm natt vaknade vi vid 10 tiden. Vi fixade frukost ute i trädgården och planterade sedan de skott Lasse haft i vatten några dagar. Trots Ankis något skeptiska inställning på att det ska bli några plantor av dessa små skott tror och hoppas Lasse starkt på att hans experiment ska lyckas 🙂

Det blev dags för stranden. Vi packade ihop våra saker och körde ner till Sabinillas strand. Här låg vi och solade och badade några timmar innan vi återvände till Monte Vinas och Rodys bar för sandwich och öl.

Sabinillas Beach, Spanien

På kvällen tänkte vi åka till La choza restaurang som haft stängt kvällen innan. Denna kväll var där dock så mycket folk att vi skulle fått vänta ett tag i baren innan vi kunde få något bord.
Vi körde istället vidare till Esteponas hamn, Puerto Deportivo, där vi satte oss på El Cenachero.
Vi beställde in husets vin som var ett Paternina Cosecha 1998 (Rioja). Lasse provade på rätten Gambas el plancha vilket visade sig vara 13 räkor inlindat i staniolpapper med en citronbit ovanpå. Som tur var blev han ändå mätt då Ankis portion av oxfilé (Filette Ternero Piemene Verde) var alldeles för mycket för henne.

Efter en lite promenad i hamnen återvände vi hem till Monte Viñas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *