Bagaget landar

Efter frukost i trädgården ringde vi till flygbolaget Iberia och fick reda på att våra resväskor kommit till Malaga och var på väg till oss. Vi satt kvar i trädgården och strax innan tolv knackade det på dörren och äntligen fick vi våra resväskor och kunde plocka fram lite andra kläder samt andra saker vi hade med oss till huset.

Vi gick upp på vår takterass och la oss där för att sola en strund. Någon timme senare var det dags för lunch bestående av vattenmelon, kaffe och kex.

Ankis föräldrar hade lovat Dalmans som bor här i Monte Viñas permanent att vi skulle ta med några Sydsvenskan-tidningar till dem så vi gick bort till dem med dessa. Därefter tog vi den Expressen vi fick på flyget och lämnade den hos Affe och Eira som satt i trädgården till casa 71 tillsammans med Lotta, Patrik och barnen.
Vi var egentligen på väg till Estepona men det blev att vi slog oss ner hos dem och blev bjudna på drink och fika. Det var tre år sedan vi alla träffades här nere och det var verkligen ett trevligt återseende.

Manilva-Valley-Spain-2002-07-31

Några timmar senare åkte vi till Carrefour för att fråga om de hade hittat Lasses solglasögon som han glömt i ett provrum dagen innan. Några glasögon hade de dock inte hittat. Men vi fick i alla fall borttaget larmet som satt kvar på ett av de plagg vi köpt dagen innan.
På övervåningen tll Carrefour finns en elektronikavdelning och här gick vi upp och köpte en ny brödrost.

Vi åkte hem och då vi hade ganska mycket mat över från dagen innan värmde vi den och tog en stor kall San Miguel till detta. Efter middagen flyttade vi över till soffan och kollade lite spansk TV och diskuterade dagen och morgondagen.


Musiken är alltid på i ”casa 59”. Just nu lyssnar vi mycket på Radio 103,8 Central FM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *