Resdag med sikte på Indiska oceanen

Förmiddagen var hektisk, Anki jobbade undan det sista inför resan. Lasse körde runt i Malmö för att fixa DV-batterier, rengöringsband till DV-kameran, valuta och biljett till tåget över Öresund. Vi gjorde den slutgiltiga packningen och valde ut vad som skulle med eller inte och tog en snabb fika med Ankis föräldrar.

Ankis föräldrar körde oss till Malmö centralstation och vi satte oss på tåget som en kvart senare rullade ut. Första stationen på danska sidan är Kastrup vilket gör Öresundståget smidigt för svenska resenärer som flyger härifrån. Vi checkade in hos SAS för första sträckan till London.

På Kastrup köpte vi bland annat nya solglasögon innan det var dags att gå till gaten. 16.50 lyfte planet till London Gatwick. Vädret i Sverige var mulet och lite regnigt. När vi landade på Gatwick hade regnet tilltagit och det blåste ordentligt.

Air Seychelles lyfte 19.15 engelsk tid (20.15 svensk tid). Det var glest med människor på planet och alla kunde sprida ut sig med gott om plats. Efter drinken kom maten in och vi kunde välja mellan tre huvudrätter, vi valde båda den inbakade kycklingen. Mätta och nöjda tittade vi på TVn men insåg snart att vi borde sova. Innan vi somnade meddelade piloten oss om att vi hade en undebar nattvy över Rom, Italien, till vänster om oss.


Världens minsta nation som har ett eget nationellt flygbolag,
Air Seychelles

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *