Spanien - Reseskildring 2012

Manilva med omgivningar, Spanien

Resa med bl a Fiesta i Manilva, marknad i Estepona, middag i Sabinillas och besök vid Punta Chullera fina strand

På väg till Esteponas hamn för söndagsmarknad

Skön söndag med marknad och bad

Skön söndag med söndagsmarknad samt sol och bad på Esteponas stadsstrand. Efter en stund hemma i huset i Monte Viñas åker vi till Sabinillas där vi äter gott på Manolo restaurang.

Läs mer »
Punta Chullera strand

Punta Chullera strand

En härlig dag fylld av salta bad och avkoppling i den sköna solen på Punta Chullera Strand som ligger en bit söderut från Manilva. Vi svänger inom för en drink vid Puerto de la Duquesa innan vi återvänder hem. Kvällen är vindstilla och skön – perfekt för grillning i trädgården.

Läs mer »
Fredagsmarknad i Manilva

Marknadsdag i Manilva

Fredagen inleds med ett besök på byns marknad, och följs av slöa timmar med sol och bad vid områdets pool. På kvällen åker vi in till Estepona för middag på en av restaurangerna vi ofta återvänder till.

Läs mer »
Fiestan i full gång, Verbena de Santa Ana, Manilva

Fiesta i Manilva

Vår första dag i Monte Viñas och Manilva är väldigt lugn och skön. Det är dock en av byns högtidsdagar med Fiesta de Santa Ana, och efter att klockan passerat midnatt beger vi oss upp till byn för att ta del av festligheterna.

Läs mer »
Anki, Malaga Airport

Resdag till södra Spanien

Efter knappt 24 timmar på svensk mark har vi packat om våra väskor och åker tillbaka till Kastrup, nu för att ta flyget ner till sköna varma Andalusien i Spanien.

Läs mer »

Relaterade Videos

Bilfärd genom Manilva huvudgata