Reseskildring i soliga Kalifornien, USA

Soliga Kalifornien - Los Angeles & Las Vegas

Resa till Los Angeles med besök bl a i Hollywood, Santa Monica, Westwood samt filmstudios i Burbank dessutom utflykt till Grand Canyon och Las Vegas

Vi i Vänner-soffan på Central Perk. Gunther verkar ha tagit ledigt. Warner Brothers VIP Tour, Los Angeles

Warner Filmstudio och Hollywood Boulevard

En upplevelsefylld dag då vi besöker Warner Brothers Studios där ett stort antal klassiska filmer och TV-serier filmas. Därefter tar vi en promenad bland stjärnorna på trottoaren längs med Hollywood Boulevard. Vi shoppar i Beverly Hills och äter middag i Santa Monica.

Läs mer »
Biljetter Tonight Show with Jay Leno, Burbank

Jay Leno och House of Blues

Vi kör upp till Burbank och sitter i publiken vid Jay Leno Tonight Show. Efter ett besök på Beverly Center äter vi middag på The Porch restaurang House of Blues Sunset.

Läs mer »
Rodeo Drive, Los Angeles

Lyx och flärd på Rodeo Drive

På lyxiga Rodeo Drive strosar vi omkring bland märkesbutiker, sippar vitt vin, och njuter i allmänhet av livet i sköna Kalifornien. På kvällen blir det italienskt i charmiga Santa Monica.

Läs mer »
Las Vegas skylt - Welcome to Las Vegas

Nedcabbat från Vegas till LA

Efter några få timmars sömn vaknar vi upp i ett varmt och soligt Las Vegas. Vi tar en runda på stan innan vi kör tillbaka till Los Angeles där vi äter på mysig mexikansk restaurang.

Läs mer »
Soluppgång vid Grand Canyon

Grand Canyon och Las Vegas

I mörker ger vi oss av mot Grand Canyon för att vara på plats och uppleva en fantastisk vy när dagen gryr över de spektakulära ravinerna. Därefter beger vi oss av i bilfärd mot Las Vegas där vi går på Cirque du Soleil show och strosar runt på The Strip.

Läs mer »
På väg mot Arizona och Grand Canyon

Mot Arizona

Vi lämnar Los Angeles och ger oss av för en lång men vacker biltur i het öken mot Arizona. Målet var så klart Grand Canyon som vi planerade att uppleva vid morgondagens soluppgång.

Läs mer »

Relaterade Videos

Hollywood Boulevard

Santa Monica kusten, California

Las Vegas stip dagtid, Nevada

Kväll i Las Vegas, Nevada