Viewer by Brooklyn Bridge, New York

New York - vår på Manhattan

Resa till New York med bl a besök i Greenwich Village, Central Park, Harlem och Little Italy samt utflykt till Staten Island och promenad över Brooklyn Bridge

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Greenwich, Harlem och Little Italy

Ännu en härlig vårdag i New York. Vi strosar runt i Greenwich, fotograferar det kända huset från tv-serien vänner, besöker för första gången Harlem och avslutar kvällen på en mysig restaurang i Little Italy.

Läs mer »

Brooklyn och Manhattan

Vi åker över till Brooklyn och njuter av den vackra utsikten från Brooklyn Hights. Eftermiddagen och kvällen tillbringar vi åter på Manhattan.

Läs mer »
På promenad i Central park en vacker vårdag

Underbar vårdag i Central Park

Denna underbara vårdag som vi bland annat avnjuter i Central Park avslutas med teater på kvällen. Med oss hem har vi autograf av David Schwimmer och fotografier på oscarsvinnaren Philip Seymour Hoffman.

Läs mer »

En härlig vårdag i New York

Det är en härlig vårdag i New York och vi passar på att spendera en hel del tid utomhus. Bland annat tar vi färjan över till Staten Island. Kvällen avslutas på klassiskt hamburgerhak som förekommit i kända filmer och tv-serier.

Läs mer »

Mot Manhattan

Vi lämnar ett grått Göteborg för att åka till en av våra absoluta favoritstäder – New York! Vi landar på eftermiddagen och njuter av sen eftermiddag och kväll i de centrala delarna av Manhattan.

Läs mer »

Relaterade Videos

Med färja till Staten Island, New York

Vårdag i Central Park, New York

Brooklyn Bridge Park, New York

Moondance Diner - från Vänner och Spindelmannen