Estepona hamn, 2009

Vackra södra Andalusien i Spanien

Resa till Manilva i södra Spanien med dagar i Monte Viñas, Manilva,  Estepona som bjuder på två marknader och stranden i Sabinillas

Marknad Estepona

Två Estepona marknader på samma dag

På dagen shoppar vi på söndagsmarknaden i Esteponas marina, och det är också till Estepona vi återvänder på kvällen men då för att äta mat. Det vi inte anade var att vi skulle hamna på ännu en marknad; denna kvällen var det nämligen medeltidsmarknad i centrala stan.

Läs mer »
Strandpromenad, Sabinillas

Total avkoppling

Ankis föräldrar hade hunnit käka klar sin frukost när vi vaknade. Under tiden de dukade av sin frukost dukade vi fram vår i trädgården. Sen satt vi där alla gemensamt under tiden vi njöt av vår frukost. Vi hade inga planer för dagen utan la oss i solstolarna, växlade mellan

Läs mer »
Manilva, Spanien

En härlig start i Manilva

Vår första heldag i Spanien den här sommaren. Vi njuter av sol och värme och tar en promenad genom Monte Viñas och Manilva by. Dagen avslutas med en härlig grillkväll i trädgården.

Läs mer »
Flyg till Spanien

Från Sverige till Spanien

Äntligen är sommarsemestern här och vi reser ner till södra Spanien där vi ska tillbringa de nästkommande två veckorna. I Malaga hämtar vi hyrbilen och kommer fram till Manilva vid 11 på kvällen.

Läs mer »

Relaterade Videos

Estepona marknad i hamnen

Medeltidsmarknad i centrum av Estepona

Bilfärd genom huvudgatan i Manilva