Inspiration to exploration

Toronto Sky, Canada

Sommar i Toronto, Vancouver och Seattle

Resa till två av Kanadas största städer; Toronto mitt i landet vid Niagara Falls och Vancouver på västkusten samt via tåg över till Seattle i Washington i norra USA

Vi närmar oss med båten som tagit oss från Alki Beach till centrala Seattle

Vi utforskar Seattle

Efter en start på dagen i Alki, West Seattle åker vi vattentaxi till Downtown. Via Pike Place Market tar vi oss till stadens ikon, Space Needle som vi åker upp i för att få en fantastisk utsikt över Seattle.

Läs mer »
4:e juli firande, Gas Works Park, Seattle

4:e Juli firande i Seattle

Alki Beach bjuder på vackert väder och vi tar brunch innan vi fortsätter till Queen Anne Hill för utsikt över Seattle downtown. Capitol Hill bjuder på musik innan vi tar plats i Gas Works Park för att fira nationaldagen.

Läs mer »
Bilkaravan med Canada Day firande längs Denman Street, Vancouver BC

Canada Day i Vancouver

Kanadas nationaldag från morgon till kväll. Marknaden på Granville Island bjöd på musik och mat, under eftermiddagen cyklar vi runt Stanley Park. Kvällens parad toppas av stort fyrverkeri i Coal Harbour.

Läs mer »
American Falls lightshow, Niagara Falls

De stora vattenfallen vid Niagara Falls

Vattenfallen vid Niagara lockar oss på en utflykt från Toronto. Sen eftermiddag klarnar det upp och vi kommer nära vattenfallet med båt. När mörkret faller drar en ljusshow igång och målar fallen i regnbågens alla färger.

Läs mer »
Downtown Totonto från CN Tower

Vacker dag Toronto runt

Frukost på St Lawrence Market och ett glas på Against the Grain vid Sugar Beach. Utsikterna från CN Tower var svindlande och Yonge-Dundas sprudlade av liv. Kvällen avslutas längst King Street.

Läs mer »
Gooderham Building, Flatiron byggnad i Toronto

Första besöket i Toronto

Air Canada tar oss till Toronto där vi utforskar staden till fots från gamla stadsdelar, via hamnen till CN Tower och avslutar med drink på Earls King Street.

Läs mer »

Relaterade Videos

CN Tower Toronto, Canada

Sunset Beach i Vancouver BC Canada

Gastown, de gamla stadsdelarna av Vancouver BC

Seattle vyer från Kerry Park, Queen Anne Hill