Resesildring Boston och New York

Boston och New York vintertid

Massachusetts huvudstad med shopping vid Newbury Street, promenader i Boston Common, vid Quincy Market och South End

Tåg från Boston till New York

Från Boston till New York

Vi lämnar Boston och tar oss med tåg till Penn Station i New York. Det är inte utan att man är lite trött så här dagen efter nyårsafton när vi strosar omkring på ett kyligt och blåsigt Manhattan. Men vi njuter för fullt av vår favoritstad. Dagen avslutar vi med ett biobesök.

Läs mer »
Fyrverkeri Boston hamn på Nyårsafton

Nyårsafton i Boston

Vi njuter av en härlig vinterdag i Boston som sägs vara den stad i nordöstra USA där nyår firas som allra mest. Efter ett besök vid Harvard åker vi tillbaka till centrala delarna av Boston, äter nyårsmiddag i charmiga Little Italy och firar in nyåret vid Boston hamn där ett pampigt fyrverkeri utspelar sig.

Läs mer »
Beacon Hill, Boston Massachusetts

Över Beacon Hill till Cambridge

Vi promenerar över Beacon Hill till Cambridge och shoppar loss lite på CambridgeSide Gallery. På kvällen kommer det utlovade snövädret och vi myser på klassisk amerikansk diner några kvarter ifrån vårt hotell.

Läs mer »
Boston hamn, Massachusetts

Fanueil Hall, Quincy Market och South End

Efter morgonens regn sprack himmeln upp och solen sken ner på oss när vi promenerade längst Bostons gator och torg. Efter att ha besökt Faneuil Hall och Quincy Market, fortsatte vi ut till hamnen, strosade till South end och avslutade kvällen på välrenomerad pizzeria.

Läs mer »
Solig dag i Boston Common Parken

Solig vinterdag i parken

Det är en härlig vinterdag i ett vackert Boston. Himmelen är blå och solen lyser skarpt när vi strosar omkring i Boston Common och charmiga Beacon Hill.

Läs mer »

Relaterade Videos

Nyårsfyrverkeri i Boston hamn