Atiu small beach, Cook

Restauranger på Atiu

Café Salsa

Trevligt café mitt i Avarua stad. Lunchmeny. Övrig tid serveras pizza.
Vardagar 07.30 till 16.30, lördagar och söndagar 07.30 till 14.30
Telefon: 22-215

Pacific Resort Rarotonga

På ett av Rarotongas finaste hotell kan du njuta av en god mat, fina viner och trevlig underhållning. Varje fredag och måndag är det island night. På fredagar innebär det en stor buffé full av traditionella rätter tillagade på typiskt sätt för cook-öarna. På måndagar serveras lokala läckerheter från en á la carte meny. Island night är självklart ingenting utan lokal underhållning i form av musik- och dansframträdande.
Adress: P.O.Box: 790, Avarua, Rarotonga
Telefon: 00682 20427
Fax: 00682 21427
» Pacific Resort Rarotonga website

Flame Tree Restaurant

Stor restaurang (plats för 85 personer) som serverar ett stort utbud av internationell mat.
Adress: P.O. Box 747, Rarotonga
Telefon: +682 25 123
Fax: +682 25 124
» www.flametreerestaurant.com

Maire Nui Gardens & Cafe

Vid Titikaveka (mitt emot The Little Polynesian) ligger ett litet undanskymt café som man lätt kan missa, men det är väl värt ett besök. På verandan kan du sitta i en lummig miljö fylld av grönska och vackra blommor. Njut av goda mackor, sallader, fruktsallader, kaffe, smoothies etc. Väljer du att betala en symbolisk inträdessumma kan du även gå in i denna vackra trädgård och utforska ännu mer växtlighet.
Öppet för frukost och lunch. Ej öppet kvällstid.

Mer från Atiu

Atiu small beach, Cook

Sightseeing på Atiu

Anatakitaki Cave Tour Familjen Humphrey är en av de få som har rättigheter att bedriva utflykter till denna grotta som är väl värt ett besök.

Läs mer »
Atiu small beach, Cook

Hotell på Atiu

Atiu Villas Atiu Villas ägare Roger har gjort mycket för ön och dess befolkning. Atiu Villas har de hjälpts åt att bygga upp under flera

Läs mer »
Atiu small beach, Cook

Atiu

Atiu är Cook öarnas tredje största ö. Det är en korallö som skiljer sig ganska mycket ifrån både Rarotonga och Aitutaki, det är vackert här och värt ett besök. Stora delar av ön är bergig och väldigt lummig och grön. Men även på Atiu finns flera vackra små stränder som nästan ligger undangömda längst den öde kuststräckan.

Läs mer »

Atiu reseskildringar