Port Douglas Utsiktsplats

Sightseeing i Port Douglas

Ocean Safari Tour

Arrangör av snorkelturer på barriärrevet. Företaget ägs av Jason, som också är guide, och hans fru. Att de som arrangerar dessa turer älskar barriärrevet och snorkling märks verkligen. De är mycket professionella och trevliga och gör allt de kan för att snorkelturen på revet ska bli en minnesvärd dag för alla som är med på båten.
Telefon: 07 4098 0006
» www.oceansafari.com.au

Daintree River Wildlife Cruise

Det finns ett flertal företag som åker ut på Daintree River. Ett av dem är Daintree River WIldlife Cruise, eller Solar Whisper electric wildlife cruise som de även kallar sig. Ombord på båten finns även kamera utrustning för guiden att zooma in djuren man passerar som direkt visas på en tvskärm.
» www.solarwhisper.com

Mer från Port Douglas

Port Douglas, Australien

Port Douglas

På en udde i Norra Queensland ligger en mysig liten stad och staden lockar de som vill njuta av lata dagar bland grönskan. Det lilla centrumet har gott om trevliga restauranger och serveringar för mysiga middagar på kvällarna.

Läs mer »

Port Douglas reseskildringar

Australia runt 2008, Lasse fotograferar The Olgas aka Kata Tjuta

Australien runt

En rundresa med stopp i Perth på västkusten, Ayers Rock i det röda hjärtat, den tropiska staden Cairns, Port Douglas, Whitsundays och förstås Sydney