Uluru, Ayers Rock, Australien

Hotell vid Ayers Rock

Lost Camel Hotel

Ett 3,5 stjärnigt hotell i Yulara mitt emellan flygplatsen och Ayers Rock. Inredning och stil är modern och ren med inslag av aboriginal konst.
Adress: Via Yulara Drive, Ayers Rock, NT 0872
Tel: 61 2 8296 8010
» www.ayersrockresort.com.au/accommodation/the-lost-camel-hotel

Mer från Ayers Rock

Uluru, Ayers Rock, Australien

Restauranger vid Ayers Rock

Geckos Café Runt om i Yulara (Ayers Rock resort) finns flera restauranger. Geckos erbjuder pizza och medelhavsinspirerad meny samt klassisker som hamburgare. Geckos Café ligger

Läs mer »
Uluru, Ayers Rock, Australien

Sightseeing vid Ayers Rock

Uluru-Kata Tjuta National Park erbjuder inte bara Australiens mest kända naturikon, Ayers Rock, utan även fantastiska Olgas som är ett antal röda klippor i ett litet område med fina vandringsleder.

Läs mer »
Ayers Rock, Australien

Ayers Rock

Den 600 miljoner år gamla klippan är en av Australiens mest kända platser. Att se solnedgången över klippan är en upplevelse. Varför inte göra den än mer speciell genom att skåla i champagne när solen går ner och färgerna skiftningarna sveper över den röda klippan.

Läs mer »
Ayers Rock, Australien

Ayers Rock, Ulhuru i Nothern Territories

Efter vi parkerat vid Kuniya tog vi en promenad upp till Mutitjul waterhole. Längs vägen kunde vi kolla på gamla väggmålningar som utförts av ursprungsbefolkningen, aboriginals. Många av de abstrakta symbolerna illustrerar vardags livet och en del av dem används fortfarande av ursprungsbefolkningen.

Läs mer »

Ayers Rock reseskildringar

Australia runt 2008, Lasse fotograferar The Olgas aka Kata Tjuta

Australien runt

En rundresa med stopp i Perth på västkusten, Ayers Rock i det röda hjärtat, den tropiska staden Cairns, Port Douglas, Whitsundays och förstås Sydney