South beach, Miami

South Beach – stranden i södra Miami Beach

South Beach är den södra spetsen av Miami Beach längs Atlanten. Den långa sträcka av vacker vit sand längs det azurblå vattnet är vykort bild av Florida och ofta används för att illustrera Florida i filmer och TV-program.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

South Beach är den södra spetsen av Miami Beach längs Atlanten. Den långa sträcka av vacker vit sand längs det azurblå vattnet är vykort bild av Florida och ofta används för att illustrera Florida i filmer och TV-program. Lummus Park aka Promenade är en lång strandpromenad längs stranden som lockar en hel del människor som utövar.

Få metropoler i storlek med Miami kan erbjuda en så vacker strand som South Beach mitt i stadens centrum.

Mer från Video Miami

I bil längs Ocean Drive, South Beach Miami

Med bil längs Ocean Drive, South Beach Miami

Biltur nedför Ocean Drive med Lummus Park och South Beach till vänster och de världsberömda hotellen i Art Deco byggnaderna på höger sida.
Ocean Drive förekommer i massor av filmer och TV-program och förekommer även i spelet Grand Theft Auto: Vice City.

Läs mer »
Española Way i Miami

Española Way, South Beach

Mitt i South Beach, Miami hittar du Española Way, med byggnader inspirerad av länder och kultur runt Medelhavet. Española Way erbjuder flera trevlig restaurang och servering för en drink eller två.

Läs mer »

Video Miami reseskildringar

Header - Jerry's Famous Deli, South Beach, Miami

South Beach Miami i januari

Resa till South Beach Miami med shopping på Collins Avenue och Aventura Mall, middagar på Española Way och Ocean Drive samt besök till Key Biscayne