I bil längs Ocean Drive, South Beach Miami

Med bil längs Ocean Drive, South Beach Miami

Biltur nedför Ocean Drive med Lummus Park och South Beach till vänster och de världsberömda hotellen i Art Deco byggnaderna på höger sida. Ocean Drive förekommer i massor av filmer och TV-program och förekommer även i spelet Grand Theft Auto: Vice City.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Tidigt på morgonen körde vi nedför Ocean Drive med Lummus Park och South Beach till vänster och de världsberömda Art Deco byggnaderna på höger sida. Bilturen startade vid den norra änden av Ocean Drive vid 15th Street och fortsätter sakta ner tio kvarter till den 5: e gatan.

Ocean Drive förekommer i massor av filmer och TV-program. The Colony Hotel ses ofta på foton från Miami, särskilt i kvällsbelysning när dess neonljus lyser upp på gatan. Ett annat hotell som ofta är med på bilder från Miami är Avalon Hotel där en gammal klassisk amerikansk bil alltid är parkerad utanför.

En av de mest fotograferade byggnaderna i USA är annars Casa Casuarina, tidigare hem för den italienska modedesignern Gianni Versace, där han också blev mördad. Före mordet hade han sin vanliga morgonkaffe på News Cafe, som också passeras i detta klipp också.

Clevelander är en av de mest populära ställena längs gatan för nattliv, Mango’s Tropical Café kan vara en av de hetaste.

Gatan förekommer i spelet Grand Theft Auto: Vice City.

Några andra kända hotell längs Ocean Drive som kan ses i detta klipp Pelican, Penguin, Winter, Century Park Central Hotel, Hotel Victor, tidvatten, Betsy, Z Ocean Hotel, Strand Ocean Drive, Congress Hotel , Beacon, Ocean Plaza, Crescent, Penguin Hotel, Cavalier och Carlyle.

Mer från Video Miami

Española Way i Miami

Española Way, South Beach

Mitt i South Beach, Miami hittar du Española Way, med byggnader inspirerad av länder och kultur runt Medelhavet. Española Way erbjuder flera trevlig restaurang och servering för en drink eller två.

Läs mer »

Video Miami reseskildringar

Header - Jerry's Famous Deli, South Beach, Miami

South Beach Miami i januari

Resa till South Beach Miami med shopping på Collins Avenue och Aventura Mall, middagar på Española Way och Ocean Drive samt besök till Key Biscayne