Header - Pool area Floris Suite Hotel, Willemstad, Curacao

Hotell i Willemstad

Mer från Willemstad

Header - BijBlauw Hotel, Willemstad, Curacao

BijBlauw Hotel, Shop & Restaurant

I ett grönt och ett gult nyrenoverat hus längs Pietermaai ligger ett nyöppnat boutique hotell, bara 10 minuters promenad från centrum av Willemstad. Här ges en unik möjlighet att bo fint i en byggnad som finns med på UNESCOs världsarvslista.

Läs mer »
Header - Floris Suite Hotel, Willemstad, Curacao

Floris Suite Hotel

I Piscadera Bay ligger ett trevligt hotell bland grönska med en fint poolområde och bara en kort promenad från den fina Pirate Beach. Rummen är stora och rymliga och restaurangen håller hög klass. Hotellet är Gay-friendly men välkomnar alla.

Läs mer »
Header - Mundo Bizarro Restaurang, Willemstad

Mundo Bizarro

I Pietersmaii hittar man trevliga Mundo Bizarro med en helt speciell och egen inredning. Inspirerad av latino kulturen blandat med karibien blir mat, dryck och stället en alldeles speciell upplevelse. Vissa dagar erbjuder man livemusik i loungen på första våningen.

Läs mer »
Header - Ginger Restaurant, Willemstad, Curacao

Restaurant Ginger

I mitten av lilla gatan Schoonesteeg 1 i Pietermaii ligger Ginger Restaurang på en stor gård. På menyn finns ett antal utsökta rätter med inslag av inspiration både från Asien såväl som Karibien.

Läs mer »
Header - Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort

Video Willemstad

Rock Beach i Willemstad, Curaçao Längs Pietermaai i de gamla kvarteren av Curacao ligger en bar på en fin liten sandstrand inspräng mellan de gamla

Läs mer »

Willemstad reseskildringar

Header - Willemstad, Curacao

Vackra blå Curaçao & Bonaire

Resa till Curaçao med dagar vid underbara stränder, rundresa och besök i UNESCO staden Willemstad samt utflykt till Bonair vid Sorobon Beach och rundresa