Gata i Antigua, Belize

Video – Pacaya, till toppen av en aktiv vulkan

Utanför Antigua i Guatemala ligger en av de mest aktiva vulkanerna i världen, Pacaya. Berget är då och då täckt av rök från vulkanen och man får vacker utsikt över det omgivande landskapet.

Utanför Antigua i Guatemala ligger en av de mest aktiva vulkanerna i världen, Pacaya. Det finns utflykter som går upp till toppen, för att få uppleva het lava på nära håll. Berget är då och då täckt av rök från vulkanen och man får vacker utsikt över det omgivande landskapet.

Uppe vid toppen kan man se ner i glödande magma, men värmen är för stark för någon längre titt. Svavellukten är påtaglig uppe på toppen som är delvis täkt av svart lavasten från vulkanen.

Läs reseskildring och se foton »

Mer från Antigua

Antigua, Guatemala

Shopping i Antigua

Marknaden Över Calz de Santa Lucia i höjd med 4:e gatan hittar man stadens marknad. Här finns lite av allt möjligt, mat, skor, smällare, t-shirts,

Läs mer »
Gata i Antigua, Belize

Hotell i Antigua

Hotel La Sin Ventura Charmigt hotell med perfekt läge ett stenkast från stadens torg. Adress: 5a Avenida Sur # 8, La Antigua Guatemala Telefon: (502)

Läs mer »
Antigua, Guatemala

Antigua

Kullerstensgator leder längs färggranna byggnader in mot centrum av staden och dess stora torg. Rykande vulkaner ligger i ett pärlband runt den lugna och mysiga Antigua. Stadens färggranna kolonialbyggnader bjuder bland annat på mycket mysiga restauranger.

Läs mer »

Antigua reseskildringar