Earls Kitchen & Bar, Restaurant, Toronto Kanada

Restauranger i Toronto

Mer från Toronto

Against the Grain Urban Tavern, Toronto

Against the Grain casual Urban Tavern

Nere vid Harbourfront, intill Suger Beach, ligger trevliga Against the Grain. Restaurangen har servering inne och ute, det senare mycket trevligt på en solig sommardag. Personalen är kunnig och trevlig och menyn har bland annat ett Flatbread som är en slags specialite. Dessutom har de bra utbud på lokalt öl och vin.

Läs mer »
King Street West Restauranggata i Toronto

Forget About It Supper Club

Några kvarter vid västra King Street kantas av restauranger och Forget About It hade en trevlig meny med främst Italienska rätter. På uteserveringen kan man äta undertiden man följer folklivet längs gatan.

Läs mer »
Mysiga Earls Kitchen & Bar, Toronto

Earl’s King Street

Mitt bland skyskraporna downtown ligger Earl’s mysig cocktailbar och restaurang. Bland de utsökta drinkarna finns bland annat en frozen Bellini. En oas mitt i downtown.

Läs mer »
Frans Restaurant, Toronto

Fran’s Restaurant Yonge & Front

Trevliga Fran’s Restaurant har både utbud och stil som en klassisk diner med bl a Hamburgare, BLT och andra klassiskt Amerikanska rätter. Den finns på flera ställen i Toronto varav denna ligger vid de gamla stadsdelarna.

Läs mer »

St Lawrence Market

Inte en restaurang i vanlig mening, men det finns möjligheter att köpa god frukost eller lunch inne på marknaden och äta vid någon av bänkarna runt huset.

Läs mer »
Toronto Sky, Canada

Toronto

Kanadas största stad ligger utmed stora Lake Ontario längs landets södra gräns mot USA. Mitt i staden finns bland annat en gammal stad med typiska tegelbyggnader, skyskrapor, shopping område och restaurang område.

Läs mer »

Toronto reseskildringar

Toronto Sky, Canada

Sommar i Toronto, Vancouver och Seattle

Resa till två av Kanadas största städer; Toronto mitt i landet vid Niagara Falls och Vancouver på västkusten samt via tåg över till Seattle i Washington i norra USA