Top - Golden Tulip Hotel i Reims

Hotell i Reims – Golden Tulip Reims L’Univers

Mitt emellan centralstationen i Reims och centrum i stan där de flesta restauranger ligger samt på kort gångavstånd till Katedralen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Prisvärt hotell i bästa läge i Reims

Mitt emellan centralstationen i Reims och centrum i stan där de flesta restauranger ligger samt på kort gångavstånd till Katedralen. Det tar cirka 20 minuter att gå till Taittinger Champagnehus söder om centrum. Hotellet har en bar och servering i bottenvåningen, men med ett fantastiskt utbud bara ett kvarter bort så är det inget man egentligen har något behov av. Rummen kanske har några år på nacken, men det är ett prisvärt hotell inte minst med tanke på läget.

Golden Tulip Reims L’Univers

Adress: 41 Boulevard Foch, 51100 Reims, France
Telefon: +33 3 26 88 68 08
» Golden Tulip Reims L’Univers website

Mer från Reims

Top - Au Bureau Restaurang i Reims, Frankrike

Au Bureau

Bästa läget för en uteservering vid Katedralen i Reims och även en mycket trevlig miljö inne. Menyn består av goda lite mer påkostade pubrätter och Au Bureau erbjuder en stor mängd alternativ att dricka.

Läs mer »
Top - Café Le Gaulois, Reims

Café Le Gaulois

På ett hörn av restaurang gatan i centrala Reims så ligger Café Le Gaulois. Restaurangen har en stor uteservering perfekt på varma kvällar.

Läs mer »
Top - Reims stad, Frankrike

Reims

I hjärtat av Champagne distriktet i nordöstra Frankrike kan man besöka några av världens mest berömda Champagnehus som t.ex. Taittinger, Veuve Clicquot, Ruinart och Mumm.

Läs mer »
Top - Pain et Cie, Reims, Frankrike

Pain et Cie

Vid det stora restaurang området, Place Drouet d’Erlon, mitt i Reims ligger en restaurang som serverar en stor frukost för de som är hungriga. Senare på dagen kan man istället äta goda tartines, en slags matig smörgås.

Läs mer »

Reims reseskildringar